Gürkan, 2024 Yılının Milletimiz ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlı Bir Yıl Olmasını Diliyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınladı. 

          Mesajında yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını dileyen Başkan Gürkan mesajında şunları söyledi:“ Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir.

2023 yılına da büyük bir coşku ve heyecanla girmiş olmakla birlikte, 6 Şubat tarihinde yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Malatya’mız ile birlikte 11 il büyük bir yıkıma uğradı. 

          Ancak yaşadığımız büyük afete rağmen başta devletimiz olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, iş adamlarımız ve tüm Millet olarak bir kez daha tüm dünyaya birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ne demek olduğunu gösterdik ve yaralarımızı hep birlikte sarmaya başladık. 

           Yaşanan bu sıkıntılı süreç Allah’ın izni ile sona erecek ve Malatya’mız küllerinden yeniden doğarak mazisine layık istikbale koşacaktır. Bu vesileyle 2024 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN