Gezer, Kale İlçesinde Esnafın Sorunlarını Dinledi, Destek İstedi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Kale ilçesini ziyaret ederek burada esnafları tek tek dolaşarak hem projelerini anlattı hem de yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi.

İlçede bulunan esnafları dolaşarak Malatya için hazırladığı projeleri detayları ile anlatan Prof. Dr. Gezer, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccüh göstermesi ile viraneye dönmüş Malatya’yı kısa sürede eskisinden daha güçlü ayağa kaldırmak için hazır olduklarını söyledi. Gittiği bir demir atölyesinde kaynak da yapan Prof. Dr. Gezer, esnafın içerisinde bulunduğu durumu ve sorunları çok iyi bildiğini ve bu konuda da çözüm yollarını hazırladıklarını kaydederek bu sefer hatır için değil Kale için oy kullanılmasını istedi.

Bağımsız aday olarak sadece Malatya için çalışacaklarını ve tüm ilçelerin de en kısa sürede hak ettiği ekonomik düzeye kavuşması adına 20 yılı aşkındır üzerinde çalıştıkları projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandıklarını belirten Gezer, yetki aldıklarında acil eylem planlarının da hazır olduğunu ifade etti. Bağımsız Başkan Adayı Gezer, ayrıca İzol-Der'i de ziyaret ederek dernek üyeleri ile istişarelerde bulundu.
Yeni sanayi sitesi esnafı ziyareti
Kale ilçesinin ardından Malatya’da küçük sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret eden Gezer, burada da esnafın sorunlarını dinledi, göreve geldiklerinde yapacakları projeleri anlattı. Sanayi esnafının en büyük sorunlarının depremde ağır hasar alan işyerlerinde çalışmaya devam ettiklerini ve halen bu konuda belirlenen bir projenin olmadığını söyleyen Gezer, “Ne yazık ki Malatya’da şuan işleyen bir mekanizma yok. Mevcut yönetim kentin ekonomisinin önemli bir ölçüde ayakta durmasını sağlayan sanayi esnafını görmezden geliyor. Burada ağır hasarlı işyerlerinde evlerine ekmek götürmek isteyen esnafımız canını hiçe sayarak çalışmaya devam ediyor. Bizler göreve geldiğimizde Allah’ın izniyle sanayi sitesinin geleceği noktasında hemen çalışmalara başlayacağız ve bu sorunu kısa sürede çözeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN