Genel Başkan Yrd. Suat Kılıç'a Malatyalılardan Büyük İlgi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Bir dizi temas ve Ziyaretlerde bulunmak ve yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Malatyalıların büyük ilgisiyle karşılandı.

         Seçim çalışmaları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkan adayı Ayetullah Geçen ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Malatya İl Başkan vekili Teşkilatlardan sorumlu Başkan Ömer Çakmak ile Malatya’da Esnaf Çarşısına ziyarette bulundular.


         Esnaflar ve Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a gençlerin de ilgisi bir hayli fazla olurken resim çektirme tekliflerini de geri çevirmedi.

         Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında Esnaf çarşısında esnafların dükkanlarında misafir etmek için birbirleriyle yarıştığı ziyarette Suat Kılıç ve heyetin esnaflarla sıcak sohbetleri uzunca sürerken Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ise 2024 yerel seçimlerinde adaylara destek isterken seçimlerden sonra Malatya’ya tekrar gelme sözü verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN