Genel Başkan Maskar, Ortak Paydamız Akçadağ

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.  

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.  Malatya’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi çalışmalarıyla takdir kazanırken AKÇADAĞDER Ailesine yeni katılan birbirinden değerli isimler ile de gücüne güç katarak güzel çalışmalara imza atıyor.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında” Akçadağ Dayanışma Derneği genel merkezimizi ziyarete gelen Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Ahmet Altıntop Başkanıma ve Başkan yardımcısı Şahin Pekcan a teşekkür ederiz.  Göreve geldiğimiz günden beri bizim tek amacımız ve hedefimiz Akçadağ’a vefa borcumuzu hizmet olarak çalışarak ödemekti. Bu arzu ve gayret içerisinde güzel işlere imza attık. Birçok engellemelere rağmen yolumuzdan dönmedik. Çalıştık, Akçadağ’ımıza hizmet ettik ve sonunda başardık. Bugün birlik ve beraberlik içerisinde özlenen tabloyu oluşturduk.

Gönlü Akçadağ için atan hemşerilerimizle birlikte hareket ettik etmeye devam ediyoruz. Bugün kısa sürede Genel Merkez olarak hizmetlerimize Akçadağ şubemizle birlikte devam ediyoruz. Yakında Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimize de atamalarımızı yapacağız. Doğup büyüdüğümüz topraklara Naif insanlarımıza hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Ortak Paydamız Akçadağ’dır. Bugün Genel Merkezimize ziyarete gelen Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Ahmet Altıntop Başkanıma ve Başkan yardımcısı Şahin Pekcan a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kıymetli hemşerimizin Genel Merkez üyelik kayıtlarını gerçekleştirdik. AKÇADAĞDER Ailesi olarak birlikte hareket ederek Akçadağ İlçemizi gelecek yıllara hazırlamalıyız. Akçadağ kimsenin arka bahçesi olmadı olmayacaktır. Buna bizler ve gerçek Akçadağlılar müsaade etmeyecektir. AKÇADAĞDER partiler üstü bir kuruluştur. Her görüşten, düşünceden, hemşerilerimiz var. Biz birlikte Akçadağlıyız. Bir olacağız, Birlikte hizmetlerimizi yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN