Genel Başkan Maskar, Akçadağ'la İlgili Önemli Kararlar Aldık

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

      Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri ile üyelerle AKÇADAĞDER’in aylık olağan toplantısını hizmet binasında gerçekleştirdi.

 GÜNDEM AKÇADAĞ’IN GELECEĞİNE DAİR YAPILACAKLAR


        Malatya’nın önemli aktif ve en fazla üyesine sahip Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticileri aylı olarak yaptıkları yönetim kurulu istişareli toplantısında Genel Başkan Murat Maskar başkanlığında önemli kararlara imza atıldı.

         Akçadağ’ın geleceğine dair son 4 yıldır önemli çalışmalarla katkı sunmasıyla takdirleri kazanan ve Doğu Anadolu Bölgesinde örnek gösterilen STK’lardan olan AKÇADAĞDER Akçadağ’ın sorunlarını ve Akçadağ Halkının beklentilerini, taleplerini, İsteklerini masaya yatırarak istişare etti.

MASKAR” AKÇADAĞ’A HİZMET BORCUMUZ VAR”

         AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Bizim Akçadağ’a ve Halkımıza hizmet Borcumuz var. Akçadağlı hemşerilerimizin sorunları kendi sorunlarımızdır. Çünkü; Biz bir ileyiz. Aile olarak halkımızın dertleri Bizim derdimi, Sevinçleri ise bizim sevinçlerimizdir. Akçadağlıların yüzü gülerse bizlerinde yüzü güler.

         İlçemiz ne kadar hizmetlerden faydalanırsa hemşerilerimiz de o kadar rahat hayatlarını sürer, Sorun ve sıkıntıları biter, geleceğe daha güvenle bakmaları sağlanır. Bu da birlik ve beraberlikten geçer.

MASKAR” BU MAKAMLARIN SORUMLULUĞUNU TAŞIMAK ÖNEMLİ”

        Bu göreve gelirken düşüncemiz Akçadağ İlçemiz ve Akçadağlı hemşerilerimize nasıl faydalı olabiliriz düşüncesiydi. Çok şükür bunu kısa zamanda Akçadağlı hemşerilerimizin de bizlere gösterdikleri güven ve destek ile birlik beraberlik içerisinde çözdük.

       Bazı kesimlerin ve şahısların arka bahçesi tekelinden çıkarttık. Bu da Akçadağlıların sayesinde bazı çalışmaları görmeleriyle oldu. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Sorumlulukları büyük ve emek isteyen yerlerdir.

        Makam birilerine değer katmayacak, Makamda oturanlar o Makama değer katacaklar bu da Halka hizmet yapmayla, sahada olmayla, çalışmayla olur. Makamlar halkın yerleridir. 

        Hiçbir başarı tesadüf değildir. Azimle, Gayretle, Çalışmayla, Emekle olan şeylerdir. Halka Hizmet Hakka hizmet anlayışıyla ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden hizmetleri yapmak hepimizin sorumluluğudur. Başarı Birlik ve Beraberlikten geçer.

MASKAR“ HAZİNELERİN EN ÜSTÜNÜ VE EN İYİSİ, GÖNÜLLERİN MUHABBETİDİR.”

         Ben varsam değil, Biz varsak anlayışıyla olursa  o zaman herkes kazançlı çıkar. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 2 İlçe Şubesiyle her geçen gün Akçadağlılara hizmet etmek için var güçleriyle sahada hemşerilerinin yanında. Gönüllere dokunmak önemli.

         Hazinelerin En Üstünü ve En İyisi, Gönüllerin Muhabbetidir. Bugün toplandık niye Akçadağ'a ve hemşerilerimize daha nasıl faydalı olabiliriz düşüncesi. Bugün aldığımız kararların ve yapacağımız çalışmaların Akçadağ ilçemiz ve Hemşerilerimize hayırlı olsun.”  Ortak Paydamız Akçadağ, Başka Akçadağ yok. Akçadağlıyız, Mutluyuz Gururluyuz” diyoruz.           .

GENEL SEKRETER TUĞBA FARIMAZ” 

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Tuğba Farımaz Gündemle ilgili gelişmeleri Yönetim Kuruluna aktararak görüşlerine sundu. Farımaz ayrıca son 6 ayda yapılan çalışmalar hakkında ve atılacak acil adımları yönetim kurulu ve üyeleriyle paylaştı. 

        Yaklaşık 3,5 saat süren Aylık Yönetim Kurulu toplantısında görev değişiklikleri ve komisyonlara atamalar gerçekleştirildi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN