Gazeteci Mahmut Övür, Başkan Gürkan'ın Karnesi Çok İyidir

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sabah Yazarı Gazeteci Mahmut Övür' Malatya Başkanının Karnesi' Bir Başkan İçin İyi Bir Karne...

Sabah Gazetesi Yazar Mahmut Övür 30 Kasım tarihli köşe yazısında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı kaleme alarak başarılarından bahsetti.

Sabah Yazarı Gazeteci Mahmut Övür' Malatya Başkanının Karnesi' Bir Başkan İçin İyi Bir Karne...

 

       Sabah Gazetesi Yazar Mahmut Övür 30 Kasım tarihli köşe yazısında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı köşe yazısında kaleme alarak başarılarından bahsetti.

 

         Sabah.com.tr. Yazarı Gazeteci Mahmut Övür” Sonuç ne olursa olsun, mevcut başkan Gürkan, hizmet ve farklı sosyolojilere seslenme açısından iddialı olduğunu söylüyor.” Bir başkan için iyi bir karne...” sözleriyle Başkan Gürkan’ın başarılarından bahsetti.

 

 

MALATYA BAŞKANININ KARNESİ

        Yerel seçim yarışı henüz başlamadı ama adaylar görücüye çıktı. Partiler de çalışmalarını buna paralel hızlandırdı. İlk işareti de AK Parti temayül yoklamasıyla verdi. Malatya, AK Parti'nin açık ara önde olduğu illerden biri. 

 

      Temayülde ilk sırada mevcut Başkan Selahattin Gürkan, ikinci sırada ise Malatya'nın etkili siyasi aktörlerinden Öznur Çalık var. Sonuç ne olursa olsun, mevcut başkan Gürkan, hizmet ve farklı sosyolojilere seslenme açısından iddialı olduğunu söylüyor.

 

      Girdiği ilk seçimde yüzde 68.47 rekor oyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Gürkan, önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı'nın doğal adayı olduğunu belirtiyor ve şöyle diyor:" Malatya tarihinde yapılan hizmetlerin kat kat üzerinde hizmetlerimiz oldu.

 

       Türkiye'nin en ucuz suyu, ekmeği, taşımacılığı Malatya'da. Bu tesadüf değildir. Bu şehrin dengesini bozmaya kalkışanlara müsaade etmeyeceğiz."

 

      Aralarında 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Kuru Kayısı Lisanslı Deposu gibi onlarca projeyi hayata geçiren Başkan Gürkan'la ilgili şu iki tespit de dikkatlerden kaçmıyor:

 

- Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye tarihinde yatırım bütçesi kendi bütçesinden daha fazla olan tek belediye...

 

- Başkanlık yaptığı 20 yıllık dönemde ruhsat verdiği binaların hiçbirinde deprem ve doğal afetler dâhil sorun yaşanmamış.

 

Bir başkan için iyi bir karne...

Yazarın yazdığı yazının tamamına Alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2023/11/30/iyi-parti-feto-ve-gladyo

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN