Yarışma Haberleri

Yarışma Haberleri

Vali Yazıcı, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışma Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Oryantiring Yarışması 21 Ekim Tarihlerin de Orduzu Pınarbaşı’nda yapıldı.

Amatör Spor Haftası Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Amatör Spor Haftası Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında Türkiye'de her yıl kutlanmakta olup,  İlimiz'de  15 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü alanında  kutlandı.

Sanat Eseri Kayısılı Pastalar Ödüllendirildi

‘Kadınlar Yarışıyor’ Projesi Kapsamında Düzenlenen ‘Kayısılı Pastam’ Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı.

Malatya Kayısısı Kitabı “Gourmand World Cookbook Awards 2023”De Finalde Yarışacak

Malatya’nın sembolü ve en önemli ihraç ürünü olan kayısı konusunda hazırlanan 2021 yılında Türkçesi, 2022 yılında İngilizcesi yayınlanan “Malatya Kayısısı” isimli kitap, ‘Gourmand World Cookbook Awards 2023’ün kazananlar listesine girerek finalde yarışmaya hak kazandı.

Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler Ve Yıldızlar Yarışması Yapıldı

Türkiye wushu kung-fu İl Temsilciliğinin 2022 Faliyet Programında Yer Alan Wushu Kung Fu Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler ve Yıldızlar yarışması ilimiz Yakınca spor salonunda hafta sonu gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Resim Yarışması

Her yıl düzenlediği yarışmalar ile edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin içindeki sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu görsel olarak ifade etmesini sağlamak amacıyla Sevgi, Şefkat ve Merhamet temalı “Liseler Arası Ödüllü Resim Yarışması”nın startını verdi.

Başvurular 16 Kasım’da Sona Erecek

Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Analı-Kızlı’ Temalı Ödüllü Geleneksel Yemek Yarışması.

Usta Şagirt Kümbeti Restorasyon Projesine Ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 21’incisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Vali Şahin, 25. Arapgir Bağbozumu ve 1. Mor Reyhan Hasat Şenliklerine Katıldı

Arapgir Kaymakamlığı ve Arapgir Belediye Başkanlığı organizesinde “25. Arapgir Bağbozumu ve Mor Reyhan Hasat Şenlikleri” açılış programı ile “Aşık Beyazı ve Köhnü Üzümü Teşvik Yarışması” programı düzenlendi.

MASTERCHEF Türkiye Yarışmasının Çekimleri Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Yapıldı

“Masterchef Türkiye Yarışmasıyla Yeşilyurt’un Tanıtımına Güçlü Bir Katkı Sunduk”

Bir Umut Öyküsünde Tatlı Telaş Hikâye Yarışması Sonuçlandı

25. Kayısı Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Bir umut öyküsünde tatlı telaş’ hikâye yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Mişmiş Park Fuar Alanında düzenlenen törenle taktim edildi.

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Damla Projesi Oryantirig Yarışması Malatya’da

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Damla Projesi Oryantirig Yarışması Bu Yıl Malatya'da Yapıldı.

Malatya TSO, TOBB Proje Okulu Öğrenci Ve Öğretmenlerini Ödüllendirdi

TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje yarışmalarında Türkiye birincisi ve ikincisi olan TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Malatya TSO tarafından ödüllendirildi.

5 Haziran Dünya Çevre Gününe Yakışan Bir Yarışma

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Liselerarası ‘Çevre Bilinci Ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı.

Başkan Çınar, Hedefimiz Bilinçli Bir Nesil Yetiştirmektir

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’kitap Okuma Ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni İle ‘Hayati İnanç’ Söyleşi Etkinliği Yoğun İlgi Gördü.

Malatya WUSHU-KUNGFU'da Şampiyon Belli Oldu

Malatya 2022 İl faaliyetler programında yer alan 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Anısına yapılan Wushu Kungfu Sanda yarışması 7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Yakınca kapalı Spor salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Hayatımızın Merkezine Sıfır Atık Bilincini Yerleştirmeliyiz

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Liseler Arası Ödüllü ‘Çevre Bilinci Ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışması Düzenlendi

Kur’an Bülbülleri Battalgazi’de Mest Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayının manevi havasına ayrı bir değer katan ödüllü “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması unutulmaz final programı ile sona erdi.