Ve Haberleri

Ve Haberleri

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vali Yazıcı, İlimizdeki Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Vali Ersin Yazıcı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarını denetleyerek incelemelerde bulundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ata'nın Huzurunda

Ankara'nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktılar.

Taşkın: Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. Yıl dönümü, Malatya’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Gürkan, Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Bilanço Açıklaması Görülmemiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kendi dönemindeki belediye ve şirketlerin borcunu açıkladı.

Başkan Er, Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli makamları devralan çocuklar bu yıl da geleneklerini sürdürerek, makamları 1 günlüğüne devraldı.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Geçit, Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Bıraktı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu, 13 Milyon İnsanımız Hızlı Tren Konforuna Kavuşacak

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu:'Projenin İlk Bölümünü 2026'da Tamamını İse 2027'de Bitirmeyi Hedefliyoruz'

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

Turizm Treni Malatya'da Yöresel Canlı Müzikle Karşılandı

TCDD Ankara- Diyarbakır Turistik tren seferi başladı ve ilk yolcular bu sabah saatlerinde Malatya'ya geldiler.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.

Turistik Diyarbakır Ekspresi İlk Seferine Uğurlandı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi’nin Uzunluğu 1.051 Kilometre Olacak”

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Hanife Yazıcı, Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Beydağı Tabiat Parkı Kampüsünde düzenlenen endemik bitki türü dikim etkinliğine katıldı.

 Turizim Haftası Başlıyor

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malatya’nın Darende ilçesine gezi yapıldı. Gezinin ardından Darende konulu bir sunum yapıldı.