Van Haberleri

Van Haberleri

Mehmet Kızıldaş, 10 Yıl Boyunca Laf Değil Hizmet Ürettik

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Arguvan halkının parasını israf etmedik, hizmet ürettik” dedi.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Sezai hocadan memleketi Arguvan’da CHP’ye destek 

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek,Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı. 

CHP Arguvan Belediye Başkan Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in Tanıtım Toplantısı büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti.

Depremzede Üreticilere Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtımı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtım Programına Katıldı.

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

Emektar Gazeteci Şenol Karaduman Oğlunu Evlendirdi

Malatyamızın sevilen emektar gazetecilerinden Şenol Karaduman'nın biricik oğlu Olcay Karaduman bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.  

Ağbaba, Depremin Üstünden 1 Ay Geçti Hala Çadır Yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda, Malatya’da deprem sonrası yaşanan sorunlara ilişkin, “Deprem bir ayı geçti, hâlâ çadır yok. Vallahi yok, billahi yok. İnsanlar 30 günden beri duş alamıyorlar. 30 günden beri insanlar su göremediler. Hâlâ enkazın altında hayvanlar var. Hâlâ hayvanlara çadır bulunamamış” dedi.

Operasyondan Dönen Özel Harekât Polisleri İçin Kurban Kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye’deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak İlimize dönen Özel Harekât Polisleri için kurban kesim töreni düzenlendi.