Ücretsiz Haberleri

Ücretsiz Haberleri

Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

Deprem felaketinde üçüncü gün...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. İki büyük depremde hayatını kaybeden sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OHAL ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Etkinliğiyle Ödüllendirilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenlenecek. Öğrenciler, 21-27 Ocak tarihleri arası Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan sinema etkinliğine ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Teknolojiyi Tüketen Değil, Üreten Nesiller İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Ücretsiz Robotik Kodlama Ve Arduino Temel Seviye Eğitim Kursu Açıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Vatanseverler Derneğinden Eğitime Destek

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Ayşe Alparslan, Derneğimiz tarafında  ücretsiz matematik  dersi verilecektir.

Battalgazi’deki 4 Bin 105 Öğrenciye Eğitim Seti Desteği Verildi

“Gençlerle Sınav Maratonu” projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Battalgazi’de Dünya Kadınlar Günü Konseri Düzenlenecek

Battalgazi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında Malatya Musiki Cemiyeti’nin vereceği ücretsiz konser ile tüm kadınları bir araya getirecek. 7 Mart Pazartesi günü saat: 19.00’da düzenlenecek olan konserde müzik dolu dakikalar yaşanacak.

Yardımcı Kaynak Kitabı Olmayan Okul ve Öğrenci Kalmayacak

Vali Aydın Baruş, Milli Eğitim Bakanlığınca Malatya'daki 13.000'e yakın 8 sınıf öğrencisine ücretsiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) için hazırlanan kaynak kitapların dağıtım törenine katıldı.

Başvurular Yarın Sona Eriyor

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor. 4 gün sürecek olan Şampiyonaya katılım ise ücretsiz olacak.

Battalgazi Belediyesi’nin Kültür Sanat Kursları Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında ücretsiz olarak açılan resim, halı dokuma, müzik, minyatür, seramik, ebru ve hüsnü hat gibi birçok sanatın verildiği eğitimler, ilçe halkının büyük ilgisini görüyor.

Belediye Otobüsleri Kurban Bayramının 1’inci Ve 2’inci Günü Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

MASKİ, Eskiyen Su Sayaçlarını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlamış su sayaçlarını ücretsiz olarak değiştiriyor.

Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Moral-Motivasyon Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.  

Yeşilyurt Belediyesi, 200 Bin Fideyi Ücretsiz Olarak Çiftçilerle Buluşturuyor

“200 Bin Fide İle Tarımsal Desteklerimizi Büyüttük”

Büyükşehir Belediyesinden Kimsesiz ve Yaşlılara Temizlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Evde Temizlik Hizmeti’ kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Çınar, 200 Bin Adet Fideyi Çiftçilerimize Ücretsiz Dağıtacağız

Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Gıda Seracılık Alanı, 2021 Yılında Da Çiftçilerin Yüzünü Güldürecek...

Malatya'da YKS'ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

Başkan Çınar, Hemşerilerimizin Sağlığı Herşeyden Önemlidir

Yeşilyurt Belediyesi, İlçenin Her Noktasında Ücretsiz Maske Dağıtıyor.

Yeşilyurt Belediyesi, Üç Ayrı Noktaya Maske Dağıtım Standı Kurdu

175 Bin Adet Ücretsiz Maske Dağıtımı Yaptık.

Askeri Kışla koronavirüse Karşı Dezenfekte Edildi

Malatya’da Temizlik Firması koronaviris ( KOVİD 19 ) Salgınına Karşı Gönüllü ve Ücretsiz Olarak Tulga 1 Kışlası İçerisinde Dezenfekte Çalışması Yaptı.