Toplantısını Haberleri

Toplantısını Haberleri

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü. Toplantıda ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısını Yaptı

Temmuz Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Battalgazi Meclisi, 14 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 14 gündem maddesini görüştü.

Battalgazi Belediye Meclisi, 21 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumuyla 2023 yılı çalışmalarına başlarken, toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü. Yılın ilk toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan Başkanlığında Toplandı. Vatanseverler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaparak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarına Başladı

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 19 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 19 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Eylül Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Temmuz Ayı 1.Birleşim Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlerken, Üniversite ve Boran mahallelerinde yeni açılan ve isimsiz sokaklara isimleri verildi.

Başkan Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin Konuğu Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği geleneksel istişare toplantısının konuğu oldu.

Akçadağ Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar yönetim kurulu ile bir araya gelerek bir dizi kararlar aldı.

Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Görüştü

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulleriyle Malatya’daki çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2019’da kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Tanıtma Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Malatya’nın tanıtımının bir koordinasyon içerisinde yürütülmesi amacıyla kurulan, sekretaryasını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Malatya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” ilk toplantısını Vali Aydın Baruş başkanlığında yaptı.

AKÇADAĞDER 2. İstişare Toplantısı Muhtarlarla Gerçekleştirildi

Akçadağ Dayanışma Derneği 2. İstişare toplantısını Dernek binasında Akçadağ Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 11 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü.

AKÇADAĞDER'de Önemli Atamalar

Malatya'nın önemli aktif derneklerinden Akçadağ Dayanışma Derneği Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Dernek binasında Murat Maskar Başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Güder, Mecliste İki Müjde Birden Verdi

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelerek, 1 gündem maddesini görüştü. Toplantı sonunda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cezmi Kartay’ın dönüşümü ve Eskimalatya’ya yapılması planlanan meydan projesi hakkında müjdeyi verdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı 2.Oturum Toplantısını Yaptı

Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunu gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşüp karara bağladı.

Boyu, Gıda Mühendisleri Derneği Malatya İl Toplantısını Gerçekleştirdi

Gıda Mühendisleri Derneği Genel Başkanı ,Abdussamed Boyu derneğin Malatya İl toplantısını gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.