Tamamlandı Haberleri

Tamamlandı Haberleri

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı.

Deprem bölgesinde 70 bin 818 AFAD aile yaşam çadırının kurulumu tamamlandı

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde depremzedelerin barınması için, 50 bin 818 AFAD aile yaşam çadırının kurulumunun tamamlandığını bildirdi.

Hayata Değer Kat Projesi Tamamlandı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından  PRODES kapsamında finanse edilen, Değerli Hayatlar Eğitim  Derneği-DEHADER tarafından yürütülen ve birçok kamu kurumu tarafından desteklenen “Hayata Değer Kat”  projesinin  kapanış toplantısı yapıldı.

İhale Süreci Tamamlanan Projenin Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Malatya İçmesuyu İsale Hattı 1. Kısım işinin ihale süreci tamamlandı ve işin yapım sözleşmesini imzaladı.

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Tamamlandı

“Kentimizin Sportif Vizyonuna Katkı Sağlayan Güzel Bir Organizasyon Oldu”

Hatunsuyu Mahallesi Hemzemin Geçidi Yol Çalışmaları Tamamlandı

Malatya’da trafik sorununu çözmek ve daha güvenli bir trafik akışının sağlanması için çalışmalar yürütün Malatya Büyükşehir Belediyesi Hatunsuyu mahallesindeki demiryolu hemzemin geçidi güzergâhındaki yol çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Karahan Mahallesi Hasan Basri Türbesi Yolunda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

İl genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Battalgazi ilçesinde bulunan Hasan Basri Türbesi yolunu sıcak asfalt ile kaplayarak daha konforlu hale getirdi.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

Sağlık alanında ihtiyaç olan nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla yürürlüğe giren, Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının” üçüncüsü hastane konferans salonunda düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.

Ekmek ve Yemek Fabrikası İnşaatı Tamamlandı

Ekmek Ve Yemek Fabrikası Bölgeye Hitap Edebilecek Kapasitede.

Ağbaba, Bunlar Görevi Kötüye Kullanmamış, Kötülüğü Kendine Görev Edinmiş

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin sözde “Çevreye Duyarlı Birey Yetiştirme” projesi kapsamında 90 kişiyi yurt dışına kaçırması sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı.

Gürkan, Oğuz Kağan Ve Kenan Işık Caddelerindeki Çalışmalarımızı Tamamladık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların tamamlandığı Yakınca Mahallesi Oğuz Kağan ve Kenan Işık Caddesinde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks şampiyonası, müsabakalar sonunda tamamlandı ve kazanan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Battalgazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı tamamlandı.  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Güder’e yol ve asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi kullanma yetkisi verildi.

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamamlandı, Sertifikalar Dağıtıldı

“13 Branşta Dört Bin Sporcuya Eğitimler Verildi”

Kemerköprü-Alişar Ve Mahmutlu Grup Yolu Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kemerköprü-Alişar ve Mahmutlu grup yolunu asfaltlıyor.

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Karagöz Mahallesi’ndeki Meydan Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi’de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Esenlik Süper Marketler Bayrama Hazır

Esenlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Uluslararası Levent Vadisi MTB CUP C2 Dağ Bisiklet Yarışı Tamamlandı

Akçadağ ilçemiz Levent Vadisi'nde düzenlenen "Uluslararası Levent Vadisi MTB CUP C2 Dağ Bisiklet Yarışı" tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Ekmek Ve Yemek Fabrikaları İnşaatı Yüzde 60 Seviyesinde Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye hitap edecek şekilde yapımına başlanılan yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasının inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şehir Mezarlığı İçerisindeki Yollarda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Mezarlığı alanında yapılan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Arguvan, Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Arguvan Belediyesi, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birlikte organize ettiği Kariyer Günleri yoğun bir katılımla tamamlandı.