Sokak Haberleri

Sokak Haberleri

Gürkan, Şire Pazarı Malatya’nın Dışa Açılan Penceresidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Halfeti Mahallesinde bulunan şire pazarında yapılan sokak sağlıklaştırılması ve cephe giydirme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konak’ın Tarih Kokan Sokaklarını Turizme Kazandırıyoruz

Konak’ın Geleneksel Yapıları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ Projeleriyle Aslına Kavuşuyor.

Malatya’yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi’nden 29 Ekim’e Özel Cumhuriyet Kupası Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından “Cumhuriyet Kupası 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” düzenlendi.

Battalgazi’deki 6 Sokakta Sağlıklaştırma Çalışmaları Sürüyor

Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen 6 sokakta sağlıklaştırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında narkotik ekiplerince her geçen gün artarak devam eden başarılı sokak çalışmalarında son olarak 10 şahıs gözaltına alındı.

Gürkan, Kuyumcular Çarşısı Nezih Bir Mekânda Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında yenileme çalışmaları tamamlanan Hamidiye Mahallesi’ndeki Kuyumcular Çarşısı Soykan Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Bostanbaşı’nın Sokaklarını Güzel Ve Nitelikli Hale Getiriyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesi Mendollar Sokaktaki Kaldırım Yenileme Çalışmalarını İnceledi

İşte Birliktelik, İşte Muhteşem Tablo, Teşekkürler Cafana

Cafana Mahalle Sakinleri Yeşilyurt Akşamları Sokak Konserine Büyük İlgi Gösterdi.

Yeşilyurt Akşamları, Sokak Konserleriyle Renkli Ve Coşku Dolu Geçiyor

“Yeşilyurt Akşamları, Sokak Konserlerimizle Bir Başka Güzel”

Mahallelerimizin Tarihi Dokusunu Ortaya Çıkartıyoruz

Yeşilyurt’un Tarihi Sokakları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ Projeleriyle Turizme Kazandırılıyor.

Z Kuşağı Oyuncaklarla Gelişiyor

Teknolojik aletlerle zaman geçiren ve sokak oyunlarını neredeyse unutan Z kuşağı çocukları için eğitici oyuncaklar büyük önem taşıyor.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımlarında Taviz Yok

Kernek Mahallesinin ardından Fırat Mahallesindeki 10 sokakta 3.5 milyonluk ulaşım yatırımının daha startını verdirerek ilçenin kaderini değiştirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Söz konusu ulaşım olunca Battalgazi’de yatırımlardan asla taviz vermiyoruz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Dikkat Çeken Tiyatro Gösterimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Sokak Çocuklarına Şefkat Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya’da farkındalık oluşturmak amacıyla sokakta tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Battalgazi’deki Demirci Sokak Sıcak Asfalta Kavuştu

Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Meydanbaşı Mahallesi’ndeki Demirci Sokağı ilk kez sıcak asfalt ile buluşturdu.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükhüseyinbey Mahallesi Akil Sokakta 1000 metrekarelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Görsel Açıdan Güzel Bir Mekân Malatya’ya Kazandırılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Güder, Prestij Sokaktaki Çalışmaları İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Sokak Sağlıklaştırması’ kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından yürütülen Prestij Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyerek, yüzde 80’i tamamlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlerken, Üniversite ve Boran mahallelerinde yeni açılan ve isimsiz sokaklara isimleri verildi.

Battalgazi’deki Prestij Sokak Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı’nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla startı verilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ çalışmaları aralıksız devam ediyor. 2021 yılının Kasım ayında başlayan ve yüzde 75’i tamamlanan proje ile Şire Pazarı yeni bir görünüme kavuşacak.

Yeşilyurt Belediye Fen İşleri Ekipleri, Tecde Mahallesinde Ki İmar Yollarını Açıyor

2022 Yılı Yatırım Programına alınan yatırımlar için saha çalışmalarına hız veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, son dönemlerde hızla gelişen Tecde Mahallesinin Gül Suyu, Hayrettin Abacı, Göçer ve Alibey Sokaklarının bağlantı yollarını birleştirmek için yol açma ve genişletme  çalışmalarına hız verdi.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Çınar, Ekiplerimiz Bütün Mahallelerde Kar Mesaisini 7/24 Sürdürüyor

Başkan Çınar, Cadde Ve Sokaklardaki Kar Temizleme Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Yoğun Karda Battalgazi’deki Can Dostlar Unutulmadı

Battalgazi’de kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Battalgazi Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor.