Siyaset Haberleri

Siyaset Haberleri

Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, Çocuk Kitaplarını İmzaladı

Malatya'nın tanınmış simalarından Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, çocuk kitaplarını imzaladı.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Dönmezer, Halk, Siyasetçilerin Kullandığı Dilden Tiksinmiş Durumda

Adayların birbirlerinin düşmanı değil, rakibi olduklarını ifade eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın, siyasetçilerin kullandığı dilden dolayı hem siyasete ve siyasetçiye güveninin kalmadığını belirterek, siyasetçilerin söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Bayram Taşkın, Malatya'yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.

CHP Arguvan Belediye Başkan Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in Tanıtım Toplantısı büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti.

Yılmaz, Şehrimizi Birlikte Ayağa Kaldıracağız

6 Şubat Depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da Şehrin yeniden ayağa kalkması için İş İnsanı Siyasetçi Tahsin Yılmaz'ın öncülüğünde istişare toplantısı düzenlendi.

Rozetsiz Siyaset Yapacağız

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Sarıtaç, Gazeteciliği Hakkıyla Yapanları Kutluyorum

Eğitimci İş Kadını ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Asuman Sarıtaç, Akçadağder ve Atalar Odasına Ziyaret

Seçim sathına girilen bu günlerde Malatya’da da siyaset ısınmaya başlıyor. Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren İyi Parti’nin önemli simalarından Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Asuman Sarıtaç, Eğitimde ve yine siyasete çok önemli çalışmalar yaparak Malatya’mızın takdirini kazanmıştır.

Ankara-Sivas Hızlı Treni 2023’te Tamam, Peki Ya Malatya?

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Ankara-Sivas hızlı treninin 2023 yılında hizmete gireceğinin açıklandığını belirterek, 2011 yılından beri AKP’li siyasetçilerin diline pelesenk ettiği hızlı tren çıkmaz bahara kaldı.

Başkan Koçak ve Özdemir’den Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın Sevilen Kanaat Önderlerinden ve Siyasetçilerinden Olan Eczacı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

Adil Gevrek, Bu Takıma Siyasiler, Milletvekilleri Engel Oldu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz diyerek siyasilere tepki gösterdi.

Malatya İyi Parti İl Başkanlığı İçin Kamil Göksu İsmi Geçiyor

Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Üyesi Kamil Göksu İsminin İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı İle Anılması Malatya Siyasetine Hareket Getirdi.

Milletvekili Çalık, Biz Laf Siyaseti Değil İcraat Siyaseti Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, son 19 yılda kendilerinden önce yapılanların tamamından fazla eseri, projeyi, hizmeti Malatyalıların istifadesine sunduklarını söyledi.

Ağbaba, Her Gün 1500 Kişi Van’dan Ülkeye Giriyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. Ağbaba, siyaset üstü bir sorun haline gelen göçmen sorunu için “Bir yandan mülteci gelirken, diğer yandan bizim insanlarımız mülteci oluyor” dedi.

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Şahin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

MTTB Malatya İl Başkanlığının Daveti Üzerine Malatya’ya Gelen Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı Makamında Ziyaret Etti.

Ağbaba: Malatyaspor’a Siyaset Sokanlar Malatya’ya İhanet Ediyor!

Ağbaba: Utanmasalar “Roma’yı CHP Yaktı” Diyecekler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Perşembe Günü Malatya’da, Kim Milletvekili Maaşıyla Zenginleşmişse Bilin Ki O Hırsızdır.

Başkan Gevrek, Yeni Malatyaspor'un Geleceğine 2 Siyasetçi Engel Oldu

Yeni Malatyaspor’un 2020-2021 Mali Genel Kurulunda Konuşan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'a Yardım Edecek İş İnsanlarını Malatya'da 2 Siyasetçi Engelledi Diyerek Büyük Bir İddiada Bulundu.

Battalgazi’deki Gençlik Yatırımları Sürüyor

Başkan Güder: “Bir Eser Siyaseti Felsefesiyle Çalışıyoruz”

Ali Babacan, Kötü Yönetim Hepimizi Fakirleştirdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kötü yönetim hepimizi fakirleştirdi, sorunları çözmek için iktidara talibiz”...

Adıyamanlı Canan Ceylan TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Oldu

Son zamanlarda aktif siyaset yapan kadın siyasetçilerin arasına Adıyamanlı iş kadını Canan Ceylan’da katıldı...

Keskin, Esnaf Siyasetin Dilinde Var,  Gönlünde Ve Bütçede Yoktur

-“2021 bütçesinde esnaf ve sanatkarın beklentileri yine karşılanmamıştır”

Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, Gençlik Yatırımını İnceledi

Başkan Güder: “Cumhurbaşkanımızın Önderliğinde Bir Eser Siyaseti Felsefesiyle Çalışıyoruz”

Biz Güç Birliği Partisi Olarak Milletin Umudu Olduk

Türk Siyasetinin Yeni Partilerinden Olan Güç Birliği Partisi Türkiye'de Olduğu Gibi Malatya'da da Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor.