Ses Haberleri

Ses Haberleri

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Yeşilyurt’ta Sedat Alataş Sesleri

Yeşilyurt Seçmeninden Başkan Adayı Sedat Alataş’a Büyük Destek.

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Özalp ve Yağlıcı Ailesinin Mutlu  Günü 

Malatya’nın önemli Eşraflarından Figen Erhan Yağlıcı Ailesinin değerli oğlu Koray ile Özlem – Ali Özalp Ailesinin Biricik kızları Kardelen Özalp ( Yağlıcı ) ile muhteşem bir düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

Büyük Usta Nuri Sesigüzel Hayatını Kaybetti

Türk Halk Müziği Sanatçısı, oyuncu büyük usta 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sağlam Raporu Almış Binalara Artık Yavaş Yavaş Geçiniz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, normalleşme sürecinin başlaması için Malatyalılara seslendi.

Malatya TSO Üyelerine TARSİM’in Yenilikleri Anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen TARSİM Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Gürkan, Sizler Yarının İstikbali Ve Geleceğisiniz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi ‘Kariyer Günleri’ programının konuğu oldu.

Battalgazi’deki Heyecan Ve Rekabet Dolu E-Spor Turnuvası Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede ilk kez online olarak düzenlenen “Liseler Arası Online E-spor Turnuvası” sona ererken, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer aldığı turnuvada şampiyon olan Fearless Malatya Lisesi ve Çilekler Malatya Lisesi takımları, 100.000 VP ve 100.000 RP ödülün sahibi oldu.

Başkan Keskin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum

Basın; ülkemizin ve Malatya’nın sesi, kulağı ve gören gözüdür.

Başkan Çınar’dan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilinçlendirme gibi önemli sorumlulukları da bulunan yazılı, görsel ve işitsel medya kuruluşlarımız, toplumun ortak sesidir.” dedi.

Başkan Güder, Esnaf Ve Oda Başkanlarıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Esnaflar Buluşuyor’ projesi kapsamında esnaflar ve esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güder, “Battalgazi’yi değiştirip güzelleştirirken esnafımızın sesine kulak veriyoruz.” dedi.

Göztepe Mahallesi Akgeyik Caddesi’nde Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çınar, Kernek Anadolu Lisesi’nde Düzenlenen Söz Sizde

Başkan Çınar, Kernek Anadolu Lisesi’nde Düzenlenen ‘Söz Sizde’ Etkinliğinde Öğrencilerle Buluştu.

Sadıkoğlu, Esnafımızın, Tüccarımızın Ve Sanayicimizin Gür Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Bizlere iletilen tüm sorunların çözümü için çatı kuruluşumuz TOBB ve ilgili kurumlarla dirsek teması halindeyiz. Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Geleceğe Bırakılacak En Değerli Hazine; Tertemiz ve Yaşanabilir Bir Çevredir

İbni Haldun Anadolu Lisesi Öğrencilerine ‘Sıfır Atık Ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitimi’ Verildi.

Konak Anadolu Lisesi'nin Acı Günü

Konak Anadolu Lisesimizde uzun zamandır görev yapan ve sevilen sayılan muhterem öğretmenimiz Dinçer Kaya, kanser hastalığına yakalanmıştı.

Malatya TSO, Okul Bahçesine Atatürk Büstü Yaptırdı

Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Öğrencilerimiz Farklı Projeleriyle Farkındalık Oluşturuyor

Başkan Çınar, Beydağı Anadolu Lisesi’ndeki ‘Genç Çalışma Grupları’ Proje Tanıtım Etkinliğine Katıldı.

Başkan Güder, Öğrencilere Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daveti üzerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Başkan Güder, ilçeye yapılan gençlik yatırımlarını da gençlere anlattı.

Voleybol Bayanlar Ligin'de Malatya'nın Prensesleri 3-0 Galip

Profesyonel Kadınlar Voleybol'da Malatya'nın tek temsilcisi olan Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 2. Lig 16. Grupta 3. Hafta müsabakasında, Deplasmanda Silopi Belediye Gençlik sporu 3-0 mağlup etti.