Sağlık Haberleri

Sağlık Haberleri

Mutluluk Ve Başarının Sırrı; Psikolojik Sağlamlık

Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile baş etme ve sağlıklı uyum gösterme psikolojik sağlamlığı gündeme getiriyor. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, psikolojik sağlamlıkla ilgili bilgi verdi.

Başkan Yardımcısı Dinç'den Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Gazi Dinç, Mübarek Ramazan Bayramının Vatanımıza Milletimize Ve İslâm Âlemine Ve Tüm İsanlığa Sağlık Huzur Ve Esenlikler Getirmesi Dua'sı İletüm Malatyalı Hemşehrilerimin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.

Başkan Taşkın’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bayramın İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Yazıcı, Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir

Hanımefendi Hanife Yazıcı, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlenen “Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir” isimli projenin açılış törenine katıldı.

Başkan Öztürk’ten Yeni Yıl Mesajı

Başkan Nevzat Öztürk,“2024 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Turan Karadağ, ( 2024 ) Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Heyecan ve onurla girdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ,yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor ,sağlık başarı ve esenlikler diliyorum .

Malatya'da 1,5 Milyon Maske Dağıtıldı

Malatya'da Sağlık İl Müdürlüğü tarafından bir aylık sürede 1,5, milyon maske dağıtıldı.

Başkan Yavuzkurt, Dördüncü Kuvvetinizi Kaybetmeyin

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ’’Basın mensupları için güvenli ve sağlıklı çalışma ortamı sağlanmalı’’

Eski Bakan Akdağ, Battalgazi’deki İstişare Toplantısına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı.

Annelerin Tercihi Ahşap Oyuncaklar

Yeni nesil anneler; daha doğal ve sağlıklı olduğu için bebekleri ve çocukları için çevre dostu ahşap oyuncakları tercih ediyor.

Başkan Zelyurt’dan 2023 Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum”

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Yeni Yıl Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Eskimalatya'daki Sağlık Merkezinin Çalışmaları Sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2.katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gürkan, Şire Pazarı Malatya’nın Dışa Açılan Penceresidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Halfeti Mahallesinde bulunan şire pazarında yapılan sokak sağlıklaştırılması ve cephe giydirme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Uykusuzluğunuzun Nedeni Vitamin Eksikliği Olabilir

Uykusuzluk pek çok sağlık sorunu başta olmak üzere olumsuz sonuçlara yol açabilecek bir durum. Her ne kadar uykusuzluk konusunda pek çok şey anlatılmış olsa da uykunun önemine dair bilinmeyen bazı gerçekler bulunuyor.

Kadınlara Sağlıklı Kilo Vermenin Püf Noktaları Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan “Obezite ile Mücadele”  kapsamında üyelere düzenli beslenme, düzenli kilo verme konusunda bir bilgilendirme konferansı verildi.

Doğanşehir; Bölgenin Tarım, Sağlık , Kultür ve Turizm Merkezi Olacaktır

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt , Doğanşehir Bölgenin Tarım, Sağlık , Kültür ve Turizm Merkezi Olacaktır.

Çalık, 20 Yılda Malatya’ya Önemli Sağlık Yatırımları Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda Malatya’ya önemli sağlık yatırımları yapıldı. 2023 vizyonumuzda ‘Malatya, sağlık turizminin başkenti olsun’ demiştik. Bununla ilgili de çok önemli adımlar attık” dedi.

Hayırseverler Tarafından Bağışlanan Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Şehir Mezarlığında hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan çam ağaçları toprakla buluşturuldu.

Konak’ın Tarih Kokan Sokaklarını Turizme Kazandırıyoruz

Konak’ın Geleneksel Yapıları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ Projeleriyle Aslına Kavuşuyor.