Saadet Partisi Haberleri

Saadet Partisi Haberleri

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Başkan Canbay’dan Açıklama

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan deprem seferberliği devam ediyor.

Mustafa Canbay, 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Başkan Canbay’dan Darende İlçesine Ziyaret

 Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Darende esnafını ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Başkan Cengiz’den Saadet Partisi Malatya İli Başkanı Canbay’a Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ve çalışma arkadaşları Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’ı İl Başkanlığında ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığından Aylık Divan Toplantısı

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’dan Basın Açıklaması.

Başkan Canbay’dan 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümü Mesaj

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak düşüncelerini paylaştı.

Mustafa Canbay, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Kurban Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

Saadet Partisi Malatya Çiftçi Buluşması Programı Sonuç Bildirgesi

"Değerli Malatyalı Hemşerilerimiz, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyoruz.

Saadet Partisi Kongre Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Kongre vakti gelen ilçelerin İlçe Kongreleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Berk Hep Birlikte Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk yapmış olduğu basın açıklaması ile Ak Parti iktidarını eleştirerek iktidara uyarılarda bulundu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Bayramlaşma Programı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayramlaşma Programı İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Başkan Mustafa Canbay, Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Başkan Sadıkoğlu, Afet Bölgesi Çağrımızı Yineliyoruz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarettin gündeminde kayısıda yaşanan zirai don vardı.

Başkan Canbay, Kanbay’ın Görevden Alınmasına Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasını eleştirdi.

Başkan Canbay’dan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Bey'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Canbay’dan Mimarlar Odası Başkanı Fidanel'e Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve bakan yardımcıları ilhan Yorulmazlar ve Mehmet Akif Eroğlu, Genel Kurulları tamamlanan Oda Başkanları ve Yönetim Kurulları’na hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Neden İsraf Şehri Oluyoruz?

“Gündem MALATYA, Amaç MALATYA” konulu toplantının üçüncüsü Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Canbay, Eski Malatya’da Esnafları Ziyaret Etti

Saadet Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Battalgazi merkezi olarak da bilinen Eski Malatya bölgesinde Milli Gazete çalışması yaparak 250 adet Milli gazeteyi bölge esnafı ve vatandaşlara dağıttı.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Canbay’dan Basın Açıklaması

Saadet partisi olarak yarım asrı aşkın bir süredir Yeryüzünde iyinin ve güzelin hâkim olması, Zulmün yerini adaletin alması Ve adil bir düzene dayalı sistemin kurulması için Canla başla çalışmaya devam ediyoruz.