Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

İstikrar, Erdoğan'ın liderliğidir

AK Parti; Malatya’da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gündüzleri ilçeleri ziyaret ediyor, akşamları ise Malatya merkezde mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.

Avukat Namık Gören AK Parti İl Başkanlığına Atandı

28.Milletvekilleri seçimlerinde partisi AK Parti'den aday olan İhsan Koca'nın yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Malatya İl Başkanlığına Avukat Namık Gören atandı.

Depremzedeler İçin 1 Yıl Kira Yardımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu Adıyaman'da önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybedenlerin sayısının 18 bin 991'e yükseldiğini duyurdu. Erdoğan, 'Farklı kente geçenlerin kira bedelini karşılayacağız.' dedi

Deprem felaketinde üçüncü gün...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. İki büyük depremde hayatını kaybeden sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OHAL ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Çalık, Türkiye Yüzyılını Milletimizle Beraber İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda fragman, AK Parti’nin ilk 20 yılını izlediniz. Şimdi Allah nasip ederse Türkiye yüzyılını izleyeceksiniz. Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılını milletimizle beraber inşa edeceğiz. Başarının, sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, dijitalin ve teknolojinin yüzyılı olacak. 2023 yılında zaten milletimiz kararını vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz” dedi.

Başkan Güder: Yıldıztepe Rekreasyon Projesi Malatya’ya Büyük Değer Katacak

Trt Gap Diyarbakır Radyosu’nun Canlı Yayınına Telefonla Bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yıldıztepe’de Yapmayı Planladığı Ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında Büyük Beğenisini Kazanan Yıldıztepe Rekreasyon Projesi Hakkında Bilgiler Verdi.

Çalık, 2023’te Bir Kez Daha Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı net. Cumhur İttifakı olarak 2023’te bir kez daha milletimizin oyları, duaları ve destekleriyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Asgari Ücret 8. 500 Lira Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücretin 8 bin 500 lira olduğunu açıkladı.

Gürkan,  Göreve Geldikten Sonra Malatya’daki Yeşil Alanı Katbekat Artırdık

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda başlatılan ‘Geleceğe Nefes Kampanyası’ bu yılda 11 Kasım Saat 11.11’de 80 İl ile aynı anda ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ sloganıyla fidan dikim töreni Malatya’da da gerçekleştirildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’yı Seviyoruz, Malatya’ya Yakışır Bu Yatırımlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Büyükşehir Belediyemiz, kendisinden kat be kat bütçelere sahip olduğu halde parasızlıktan yatırım yapamadığını söyleyen beceriksizleri mahcup edecek çalışmalar yürütüyor.”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere ilimizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Toplu Açılış Töreni’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tören sonrasında Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 

Çınar, Cumhurbaşkanımızı Ağırlayacak Olmanın Heyecanı Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz

Başkan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılacağı Mitinge Tüm Malatya’lıları Davet Etti.

MTÜ Rektörlüğüne Prof. Dr Recep Bentli Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne Eski Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli'yi atadı.

Genel Başkan Maskar: Akçadağ Üvey Evlat mı?

Malatya'nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ'ın unutulmasına sert tepki gösterdi.

Başkan Şengönül, Bir Yanımız Söğüt İse Öteki Yanımız’da Ahlat’tır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile birlikte Ahlat’a düzenlenen ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı Şehidin Annesi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Malatya Heyetinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Vali Şahin’e “Dünya Çevre Günü” Ziyareti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 1-7 Haziran haftasında kutlanması kararlaştırılan “Türkiye Çevre Haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, kurum çalışanlarıyla birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Ailesiyle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babasıyla telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.

Keskin, Taleplerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza Sunduk

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkar camiası ile yaptığı iftar programında, esnafın sorun ve talepleri ile Malatya’nın genel sorunlarına ilişkin talepleri sunduğunu bildirdi.

Çalık, Cumhurbaşkanımız Ramazan Bayramından Sonra Malatya’mıza Gelecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı sonrasında bir dizi ziyaret ve açılışlar için Malatya’ya geleceğini söyledi.

Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Görüştü

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulleriyle Malatya’daki çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Malatya 6. Bölge Teşviklerinden Yararlanmaya Devam Edecek

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Geleneksel Spor Şenlikleri’ Renkli Anlara Sahne Oldu

2021 Yılında ki gençliğe yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarı plâketiyle ödüllendirilen Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Spor Şenlikleri renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu.

Çalık, Döviz Kuru Düştükçe Muhalefetin Yüzü Düşüyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı finansal pakete yönelik kararların piyasaları, iş dünyasını ve vatandaşları mutlu ettiğini muhalefeti ise üzdüğünü söyledi.