Proje Haberleri

Proje Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti  Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Sorumluluk bölgesinde 1 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., müşteri memnuniyetini arttırmak ve kaliteli enerji arzı sağlamak amacıyla teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

Bakan Uraloğlu, 13 Milyon İnsanımız Hızlı Tren Konforuna Kavuşacak

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu:'Projenin İlk Bölümünü 2026'da Tamamını İse 2027'de Bitirmeyi Hedefliyoruz'

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Yazıcı, Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir

Hanımefendi Hanife Yazıcı, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlenen “Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir” isimli projenin açılış törenine katıldı.

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Battalgazi İçin 52 Projemiz Hazır

Selahattin Gürkan Belediyecilik Konusunda Takdir Edilmelidir

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Gezer, Emekliler Ve Asgari Ücretlilere Aylık 3 Bin TL Kira Desteği

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Gezer, Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var. Büyükşehri kayısı konusundaki çalışmaların merkezi haline getireceğiz” dedi.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Ülkü Ocakları Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu Başlattı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı toplumun her kesimi için farklı projeler yapmaya devam ediyor.