Polat Haberleri

Polat Haberleri

Çınar, Merve Canpolat Atalay’ın Başarısı, Hepimizi Gururlandırdı

Yeşilyurt Kent Konseyi, Cumhurbaşkanının Eşi Emine Erdoğan’dan ‘Sıfır Atık Girişimcilik’ Ödülü Alan Merve Canpolat Atalay’ı Ağırladı

Büyük Birlik Partisinden Baro Başkanı Demez’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yine İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Önal, Hüseyin Polat, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ile birlikte Baro Başkanı Av. Onur Demez’i Makamında Ziyaret Ettiler.

Ağbaba Başkanlığındaki CHP Heyeti Başbağlar’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’ndan oluşan CHP Heyeti 29 yıl önce Başbağlar'da katledilen 33 vatandaş için düzenlenen anma törenine katıldı.

İtfaiyeci Olmak İsteyen Kardeşine Ablasından Doğum Günü Kutlaması

Malatya’da, hayali itfaiyeci olmak olan Yağmur Polat isimli vatandaşın 18’inci yaş günü, ailesinin isteği üzerine İtfaiye Daire Başkanlığında sürpriz bir doğum günüyle kutlandı.

Doğanşehir-Polatdere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ilçeler başta olmak üzere kırsal ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

MAKON Üyelerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Malatya Konfederasyonu (MAKON) yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette MAKON yönetim kurulu üyeleri; Yaşar Yaman, Ali Karadoğan, Ömer Adıyaman, Nazife Özdemir, Yusuf Usul ve Hidayet Özpolat yer aldı.

İmam ve Müezzin Aynı Gün Vefat Ettiler

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Camii’nde yaklaşık 50 yıl görev yapan İmam Battal Keleş ile Fahri Müezzin Hafız Polat Alpaslan, Aynı hastalıktan aynı günde  vefat ettiler...

Başkan Dağ, Mehmet Çınar Başkanımız Yeşilyurt'un Çehresini Değiştirdi

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat’la birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Doğunun En Başarılı İli Malatya Oldu

Sakarya Zaferi 100. Yıl Anısına Minikler-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara’nın Polatlı ilçesinde yapıldı.

Karabağ Zaferine Anısına Hamit Özpolat'a Plaket

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat'a İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Tarafından Ödül Verildi.

Başkan Polat’tan Anneler Günü Mesajı

Ülkemizde annelik bir görev addedilerek kültür aktarımı ve toplumun devamlılığını sağlayan bir unsur olarak görülmektedir. Annelik toplumun yüklediği anlamlarla birlikte kadınlar arasında sınıfsal bir fark olarak algılanmaktadır.

Mehmet Özpolat Vefat Etti

Malatya Manifaturacılar Esnaf Odası’nın 1984-2018 yılları arasında 34 yıl süreyle başkanlığını yapan...

Özpolat ; TRT Arşivlerini Özel Radyolara Açmalı

GAP gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat 13 Şubat Dünya Radyocular Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı...

Başkan Dağ’dan, Yusuf Özpolat’a Geçmiş Olsun Mesajı

Yolcu Yollarda programı ve sinema sanatçısı olarak tanıdığımız Yusuf Özpolat...

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Araştırmacı ve Gazeteci Yazar, Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesinin köşe yazarı, Anadolu Basın Birliği Derneğin üyesi olan Gül Yağmur’un Annesi merhum Zeynep Canpolat 85 yaşında vefat etmiştir.

Özpolat, Karabağ ve Azerbaycan Asla Yalnız Değildir

GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Başkan vekili Hamit Özpolat, Karabağ Türk'ün Öz Yurdudur. Allah'ın İzni İle Ermenistan'ın İşgal Ettiği Topraklar Azerbaycan Tarafından Geri Alınacaktır.

Özpolat, Yaşam TV'nin Genel Müdürü Oldu

TV ve Radyo Program Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Malatyalı Yusuf Özpolat Yaşam TV'nin Genel Müdürü Oldu.

Gurbetçi  Vatandaş Hayalini Gerçekleştirdi

Almanya’da yaşayan Malatyalı gurbetçi belde halkının Hacı Vahap diye bildiği Abdulvahap Doğu, yaz tatili için geldiği Doğanşehir’in Polat Beldesi’nın Cinoğlu Tepesinde Türk bayrağını dalgalandırma hayalini gerçekleştirdi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

(Kurdu) Aktepe Köy Eşraflarından Bekir Özpolat, Vefat Etmiştir. Merhum Bekir Özpolat’ın vefatı bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

(Kurdu) Aktepe Köy Eşraflarından Bekir Özpolat, Vefat Etmiştir. Merhum Bekir Özpolat’ın vefatı bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür.

Hamit Özpolat'a Büyük Ödül

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Hamit Özpolat , "Kazakistan Halk Asamblesi Kuruluşunun 25. Yılı" nedeniyle Kazakistan'ın en büyük onur nişanesi olan madalya ile ödüllendirildi.

Yusuf Özpolat ile Biraz Konuşalım Mı? VUSLAT TV'de

TV Program Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Malatya'lı Yusuf Özpolat'ın , Yeni Programı Biraz Konuşalım Mı ? Her Cuma Günü Saat 21.30'da VUSLAT TV'de Canlı Olarak Yayınlanacak.

Gazeteci Hamit Özpolat Başkan Gürkan’ın Danışmanı Olarak Atandı

Gazeteci Hamit Özpolat Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Danışmanı  olarak atandı.

Büyükşehir’de Hizmet Bayrağını Selahattin Gürkan Devraldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor bir oyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan şehrin anahtarını teslim aldı.

Başkan Polat’tan Şehit ve Gazi Ailelerini Sevindirecek Haber

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ve Şehit yakınları ile bir araya geldi.

Beydağı Tabiat Parkında Sona Doğru

Başkan Polat: Malatya’ya Bambaşka Hava Katacak

Büyükşehir Belediyesinden Şehit Ailelerine Anlamlı Davranış

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ile şehit yakınları ile bir araya geldi.