Ödül Haberleri

Ödül Haberleri

Vali Yazıcı, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışma Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Malatya’ya Ödül Getirdi

Başkan Güder: “Haklı Gururunu Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz”

TİNGADER Başarılı Gazetecileri Ödüllendirdi

Malatya TİNGADER Şübe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 2022 Yılının Başarılı Gazetecilerine Ödülleri Verildi.

Sanat Eseri Kayısılı Pastalar Ödüllendirildi

‘Kadınlar Yarışıyor’ Projesi Kapsamında Düzenlenen ‘Kayısılı Pastam’ Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı.

Battalgazi’de Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası

Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvası” düzenliyor. 15 yaş ve üzeri gençlerin 3’er kişilik takımlar halinde başvuru yapabileceği turnuvada son başvuru tarihi ise 13 Şubat Pazartesi olarak açıklandı.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Keyfini Doyasıya Yaşıyor

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen sinema etkinliğiyle ilçedeki öğrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor.

Çınar, Merve Canpolat Atalay’ın Başarısı, Hepimizi Gururlandırdı

Yeşilyurt Kent Konseyi, Cumhurbaşkanının Eşi Emine Erdoğan’dan ‘Sıfır Atık Girişimcilik’ Ödülü Alan Merve Canpolat Atalay’ı Ağırladı

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Etkinliğiyle Ödüllendirilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenlenecek. Öğrenciler, 21-27 Ocak tarihleri arası Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan sinema etkinliğine ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Battalgazi’deki Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Liseler Arası Online E-Spor Turnuvası’nın Ödül Töreni Düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Akademik Ödül Töreni Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi bünyesinde görev yapan başarılı akademik personele ödülleri Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Battalgazi’deki Heyecan Ve Rekabet Dolu E-Spor Turnuvası Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede ilk kez online olarak düzenlenen “Liseler Arası Online E-spor Turnuvası” sona ererken, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer aldığı turnuvada şampiyon olan Fearless Malatya Lisesi ve Çilekler Malatya Lisesi takımları, 100.000 VP ve 100.000 RP ödülün sahibi oldu.

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Tamamlandı

“Kentimizin Sportif Vizyonuna Katkı Sağlayan Güzel Bir Organizasyon Oldu”

Büyük Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Resim Yarışması

Her yıl düzenlediği yarışmalar ile edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin içindeki sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu görsel olarak ifade etmesini sağlamak amacıyla Sevgi, Şefkat ve Merhamet temalı “Liseler Arası Ödüllü Resim Yarışması”nın startını verdi.

Başkan Samanlı'ya 'En Başarılı İl Başkanı' Ödülü Verildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı By Protokol Dergisi tarafından 5 Kasım’da düzenlenen Silver Careers Awards (Gümüş Kariyer Ödülleri) programında ‘En Başarılı İl Başkanı’ ödülünü aldı.

Başvurular 16 Kasım’da Sona Erecek

Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Analı-Kızlı’ Temalı Ödüllü Geleneksel Yemek Yarışması.

Malatya Girişim Grubuna Bir Ödül Daha

Avrupa'nın en prestijli ve çok sayıda gayrimenkul projesinin ödül almak için yarıştığı European Property Awards'da Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Malatya Park Life ve Malatya Park Ofis projeleri ödüllerle takdir edildi.

Fikir ve Proje Üreten Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz

‘Haydi Gençler! Fikir Ve Uygulama Sizden, Destek Bizden’ Projesinin Ödülleri Dağıtıldı