Müsabaka Haberleri

Müsabaka Haberleri

Amatör Spor Haftası  Malatya Karate Müsabakaları Yapıldı

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında kutlanmakta olup, İlimiz'de  14 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Yeşilyurt Merkez Spor Salonunda Karate Müsabakaları yapıldı.

Çekişmeli Geçen Müsabakayı Kazanan Büyükşehir Belediyesi

Türkiye Bedensel Engelli Federasyonu 2. Ligde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü basketbol takımını 62-61’lik skorla mağlup etti.

Voleybol Bayanlar Ligin'de Malatya'nın Prensesleri 3-0 Galip

Profesyonel Kadınlar Voleybol'da Malatya'nın tek temsilcisi olan Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 2. Lig 16. Grupta 3. Hafta müsabakasında, Deplasmanda Silopi Belediye Gençlik sporu 3-0 mağlup etti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks şampiyonası, müsabakalar sonunda tamamlandı ve kazanan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Festival Kapsamında Cirit Müsabakası Ve Engelsiz Konser Düzenlendi

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali coşkusu festival kapsamında yapılan etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında Yazıhan Atlı Spor Kulübü tarafından kayısı festivaline özel müsabaka yapıldı.

Bekir Alyüz Futbol Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Bekir Alyüz Futbol Turnuvası”nın final müsabakası ve ardından yerel sanatçılardan Ebru Yaman ve Kara Hasan’ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

Özel Çocuklarımızın Büyük Başarısı

Türkiye genelinde özel çocuklar için okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Down Sendromlular ve Otistik öğrencilerin katıldığı müsabakada Malatya’yı temsil eden sporcularımız almış oldukları başarılar ile Malatya’ya döndüler.

İki Kardeş 6 Müsakada 6 Kez Şampiyon Oldu

Malatya’da düzenlenen 3 Farklı branşta 6 müsabakada iki kardeş şampiyon oldu. Milli sporcu Yusuf Özgenel ve Türkiye Şampiyonu Miraç Özgenel Malatya’da Nisan ve Mayıs 2022 tarihinde 2 ayda yapılan 3 kez Wushu kungfu branşında, 2 kez Muaythai branşında ve Boks müsabakalarında 3 farklı branşta iki kardeş 6 kez şampiyon oldu.

Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

KİCK Boksçuların Hedefi Şampiyon Olmak

Türkiye Kick Boks Federasyon’un, faaliyet programında yer alan 12 /13 tarihleri arasında yer alan   Minikler, Yıldızlar, Gençler  Point Fighting  müsabakası  Çanakkale’nin Kurtuluşu, İzmir’in Fethi ve İstiklal Marşımızın Kabulü adına düzenlenen İzmir İl Şampiyonası  Buca Afetevleri Spor  Salonunda yapıldı. Şampiyonaya İzmir, Aydın, Denizli, olmak üzere 150 sporcu  ve aileleri salonda hazır bulundular.

Bilardo İl Seçmesi Nefesleri Kesti

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan İzmir 3 Bant Bilardo İl seçmesi 28.1.2022tarihinde başlayıp 06.2.2022 Bornova Stadium Bilardo Salonu ve İzmir Atatürk Stadyum Bilardo Tesislerinde muhteşem final müsabakası ile sona erdi.

TAF Başkanı Fatih Çintimar’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Gürkan: Malatya’da Ulusal Ve Uluslararası Müsabakaların Yapılmasını Bekliyoruz.

Battalgazi’deki Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyona”sı nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

İrfan Buz; Adeta Final Niteliğinde Bir Maça Çıktık

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, adete bir final niteliğinde olan maçtan galibiyetle ayrılarak. Bu müsabakada nasıl oynanması gerektiğini de gösterdik. Çok önemli bir galibiyet aldık ve 40 puan yaptık.

Malatya Online Karate Kata Şampiyonası Yapıldı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 23 – 30 Kasım 2020 tarihleri arasında Karate, Bay-Bayan Ferdi Kata Müsabakaları yapıldı.

ANALİG Karate Çeyrek Final Müsabakaları Muş’ta Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan 2019 - 2020 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Kız / Erkek Karate Çeyrek Final Müsabakaları 22-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Muş Spor Salonu'nda yapıldı.

Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübünden Vali Baruş’a Ziyaret

Vali Aydın Baruş, Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Goalball 4. Lig Erkek müsabakalarında 3. Lige 2. Olarak yükselen Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübünü makamında kabul etti.

Görme Engelli Sporculardan Vali Baruş’a Ziyaret

07-12 Eylül tarihlerinde Isparta’da düzenlenen görme engelliler futbol müsabakalarında grup 2.si olarak 1. Lige yükselen Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü ve Dilek Eğitim Derneği Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

İkinci Kademe Müsabakaları Malatya Grup Maçları Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları kapsamında Malatya grup maçları başladı.

Şampiyonluğu 3.Lige Yükselerek Taçlandıracağız

Başkan Çınar,( Bal) Play-Off Müsabakalarına Yükselen Yeşilyurt Belediyespor’u Ağırladı.

Yeni Malatyasporlu Futbolcular Galibiyet Peşinde

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular Murat Yıldırım ve Mustafa Akbaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecekleri müsabakada galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası Küçük Erkek Hentbol Grup Müsabakaları Malatya'da sona erdi.

“Fendoğlu’dan Malatyaspor Ekibine Yapılan Uygulama Hakkında Yazılı Soru Önergesi”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet FENDOĞLU Fenerbahçe-Malatyaspor müsabakasında Malatyaspor masör ve yönetici ekibinin bir odada maçı izlemek zorunda bıraklıması konusunu meclise taşıdı.

Voleybol: Malatya İl Şampiyonası

Okullar Arası Yıldız Erkek ve Kızlar Voleybol İl Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Belediyespor, Türkiye Kupası Müsabakaları İçin Rize’de

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, geçen sezon çeyrek finale kadar yükseldiği Türkiye Kupası müsabakası için Rize’ye gitti.

Huzur ve Güven Ortamı İçinde, Aileleriyle Birlikte Spor

İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde, aileleriyle birlikte spor müsabakalarını seyredebilmeleri için spor alanları ve çevresinde ekiplerimizce gerekli denetim ve kontroller yapılmaktadır.

Kurumlar Arası Futbol Müsabakalar Başladı

Sadece Bir Spor Haberi Değildir!

İngiliz Hakem Maç Esnasında Ezanı Duyunca...

Dünyaca ünlü İngiliz hakem Mark Clattenburg, Suudi Arabistan'da Al Feiha ile Al Fateh arasında oynan müsabakada esnasında ezan okununca maça ara verdi.