Minibüs Haberleri

Minibüs Haberleri

Malatya’yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Hastane Durağını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde bulunan otobüs duraklarının yenilenmesinin ardından hastane güzergâhına çalışan minibüs durağında da yenileme çalışmalarına başladı.

Keskin, Akaryakıtta Tek Çözüm Devletin KDV Ve ÖTV‘Den Vazgeçmesidir

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Ağbaba, Zamlar Sonrası Yakında Öğrenci Taşıyacak Minibüs Kalmayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Gürkan, Bütün Etkinliklerimizde Esnaf Odalarımız Hep Yanımızda Yer Aldılar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan 2022 yılı genel kurul toplantısında Oda Başkanlığına yeniden seçilen Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gürkan, Bütün Etkinliklerimizde Esnaf Odalarımız Hep Yanımızda Yer Aldılar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan 2022 yılı genel kurul toplantısında Oda Başkanlığına yeniden seçilen Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan İnce, Servis Yönetmeliğindeki Değişikliklerde Sayın Gürkan’ın Büyük Destekleri Olmuştur

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile minibüs ve servisçi esnafları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Sınav Öncesi Kahvaltı İkramı

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sınav haftası nedeniyle sabah okullarına gitmek için durakta Trambüs ve Minibüs bekleyen öğrencilere kahvaltılık ve çay ikramında bulundu.

Keskin; Aileler Gönül Rahatlığı İle Evlatlarını Şoför Esnafına Teslim Edebilir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte okul servisçilerini ve esnafları ziyaret ederek, bir araya geldi.

Vali Baruş, Kazazedeleri Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunarak son durumları hakkında bilgiler aldı.

Gürkan: Akpınar’ın Trafik Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve bazı daire başkanları ile birlikte Akpınar Meydanı’nda tamamlanan yol çalışmaları ile devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Keskin: Devlet Bankaları’da Çözüm Ortağı Olmalı

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüs Hatları Dönüşümü Projesi kapsamında Özel Halk Otobüsü işletmecisi olan esnaflarının...

Başkan Gürkan Minibüsçü Ve Taksici Esnafına Maske Dağıttı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, korona virüs ile ilgili almış olduğu tedbirlerin yanı sıra acil ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıkan vatandaşlara verilmek üzere ev ev maske dağıtımına başladı.

Minibüslerde Tek Tip Kıyafet Uygulaması Başladı

Kıyafetler Büyükşehir Belediyesinden.

Gürkan, Şehrimizde Ulaşımın Güvenli Olması Bizleri Mutlu Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, minibüs, otobüs ve trambüsler de seyahat eden vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Minibüsçü Esnaflarından Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Akkurt Minibüse Bindi, Sorunları Dinledi

“Malatya’ya Ulaşım Rahatlığını Kazandıracağız”

Ford Otosan'dan Meslek Lisesine Araç Desteği

Ford Otosan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Malatya Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine minibüs hediye etti.

Minibüs Duraklarında Yapılan Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından eski Buğday Pazarı’nda bulunan Minibüs Durakları’ndaki yeniden düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Başkan Gürkan, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediyesi tarafından Minibüs Durukları’nda ve Esnaf İş Hanı’nda başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Minibüs Durakları, Çağdaş Ve Modern Bir Görünüme Kavuşuyor

Battalgazi Belediyesi tarafından eski Buğday Pazarı’nda bulunan Minibüs Durakları’nın çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için çalışma başlatıldı.

Polat, Esnaf, Toplumun Ana Damarıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Minibüsçüler Garajını ziyaret ederek minibüsçülerin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Keskin, Her Zaman Ülkemizin Birlik Ve Beraberliğinin Yanındayız

Malatya Şoförler ve Otomobilcileri Esnaf Odası ile Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası’nın ortak organizasyonu ile minibüsçü ve servisçi esnafına iftar yemeği verildi.

Başkan Gürkan, Minibüs Durakları Bölgesi Esnafları İle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Minibüs Durukları’nın bulunduğu alandaki esnafları ziyaret etti.

Taksi ve Minibüs Evleri

Minibüs Ve Servisçiler Ücretsiz Geleneği Bozmadı

Malatyalı minibüsçü ve servisçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Malatya’da miting yapacağı alana ücretsiz olarak yolcu taşıyor.

Keskin: Özel Halk Otobüsü İşletmecilerinin Haklarını Koruyacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)  Başkanı Şevket Keskin,  minibüs hatlarından özel halk otobüsü işletmeciliğine geçen esnafların yaşamış oldukları sorunları ve sıkıntıları çözeceklerini söyledi.

Minibüs Direğe Çarptı: 18 Yaralı

Malatya’da trambüs direğine çarpan minibüsteki 18 kişi yaralandı.

Ulaşımda Büyük Dönüşüm Başladı

Başkan Ahmet Çakır, Büyükşehir süreci ile birlikte yaşanmaya başlanan değişim ve dönüşümün, minibüslerde de yaşanmaya başlandığını söyledi.