Mem Haberleri

Mem Haberleri

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Sorumluluk bölgesinde 1 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., müşteri memnuniyetini arttırmak ve kaliteli enerji arzı sağlamak amacıyla teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

Gürkan, Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Bilanço Açıklaması Görülmemiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kendi dönemindeki belediye ve şirketlerin borcunu açıkladı.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta  kazanmasakta ekibimle birlikte  her  türlü  bu  memlekete  bu  millete hizmet etmeye  hazırız. Yeşilyurt'lunun  ve Malatya'lıların  menfaatleri bizim  için  her şeyin  üzerindedir.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Sezai hocadan memleketi Arguvan’da CHP’ye destek 

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek,Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı. 

Başkan Şahin, Memur Emekli Maaşları Düzeltilmeli

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı ve Kamu-sen Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, yerel seçimler öncesinde memur emekli maaşlarının düzeltilmesini istedi.

Malatya Emniyeti Gazeteciler Gününü Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurları, gazetecileri bu mutlu günlerinde unutmadılar ve ziyaretlerde bulundular.

Nusret Öncü, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı. 

Gürkan, Memleketinizin İnsanları Sizlerle Gurur Duyuyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ beraberinde A Milli Voleybol Takımı oyuncularından MelisaTeressaVargasAbreuile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Başkan Gürkan: Geçen gün sizlerin bizi davet ettiği toplantıya icabet ettik. Oradaki ifademizde de olduğu gibi şehrimizin yerinde dönüşümü ve yerinde dönüşüm yapan insanlara sizler orada çok pratik bir çözüm yolu getirdiniz. Bu ifadeleriniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Keskin, Sivas Caddesi İle Sıtmapınarı Arası Yıkılarak Malatya Çarşısı Olarak Düzenlenmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya il merkezinin depremde büyük zarar gördüğünü belirterek, Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arasındaki tüm işyeri ve binalar yıkılarak bu bölge en fazla 2 katlı yapıları geçmemek kaydıyla özel olarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli önerisinde bulundu.

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

Polis Aslı Yılmaz, Bugün Malatya'da Toprağa Verildi

Kırşehir'de boşanma aşamasındaki eşi özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33) tarafından tabanca ile öldürülen polis memuru Aslı Yılmaz'ın (33) cenazesi, Malatya'da toprağa verildi.

Başkan Gürkan Gençlerle Bir Araya Geldi

Yerel Yöneticiler Olarak Gençlerin Geleceğini Ve İstikbalini Düşünmemiz Lazım.

SMA Hastası Safa Pektaş, Yardımlarınızı Bekliyor

SMA hastası Safa bebeğin annesi Pektaş, Kendi evladına hiçbir şekilde müdahale edememek gerçekten çok zor olduğunu ve Safa’nın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz dedi. Safa Pektaş’, sende bir güneş ol, Valilik izniyle yapılan yardımlar şu anda x e  ulaşmıştır, Allah hepinizden razı olsun, Safa’nın kurtulması için zamanımız çok az kalmıştır ve hayırseverlerin ve yine iş adamlarımız ve siyasilerimizin yardımını bekliyoruz.

Enflasyonun Değil Memurun, Emeklinin Belini Kırdılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ “Enflasyonun Değil Memurun, Emeklinin Belini Kırdılar’’.

Gürkan: Milli Şairimizi Çok İyi Öğrenmemiz Ve Öğretmemiz Lazım

İstiklal Marşımızın yazarı, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 86’ıncı yıl dönümünde Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programla anıldı.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Mehmet Çınar Başkanımızın Davetiyle Gençlerimizle Buluşmaktan Memnuniyet Duydum

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Beylerderesi’nde Ki Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi Çözüm Köprüsü Olmaya Devam Ediyor

Vatandaşlar ile belediye arasında 7 gün 24 saat çözüm köprüsü olmayı sürdüren Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, her yıl belediyeden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketini açıkladı. Sorunların çözümsüz kalmadığı Çağrı Merkezi’nin her yıl kamuoyuyla paylaştığı ankette yüzde 98'lik başarı oranı çıktı.

Keskin, Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Fendoğlu, Malatya'yı Görmemek Talihsizlik Bundan Sonra

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Grubu adına yaptığı konuşmanın ardından Malatya’nın kültürü, tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsedince, oturumu yöneten TBMM Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili celal Adan, “Malatya'yı görmemek talihsizlik bundan sonra ya, herkes görecek” dedi.

Başkan Güder’den Söylemez Ve Akagündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Olağan Genel Kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Çınar, Büyüklerimize Saygı Ve Hürmeti Asla Eksik Etmemeliyiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hatice Kömürcü Teyzenin Engelli Araç Talebini Yerine Getirdi.

Gedik: Enflasyon Altında Ezilen Memura Ek Zam Şarttır

BASK Malatya İl Temsilcisi Orhan GEDİK Ekim ayı enflasyon oranının açıklanması nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, enflasyon farkının aylık verilmesi gerektiğini ve kamu çalışanlarına EK ZAMmın kaçınılmaz olduğunu vurguladı.