Mehmet Çınar Haberleri

Mehmet Çınar Haberleri

Başkan Çınar Engelli Mehmet Kaçan’ın Akülü Araç Talebini Yerine Getirdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çukurdere Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan engelli Mehmet Kaçan’ın akülü araç talebini yerine getirdi.

Başkan Çınar’dan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilinçlendirme gibi önemli sorumlulukları da bulunan yazılı, görsel ve işitsel medya kuruluşlarımız, toplumun ortak sesidir.” dedi.

Başkan Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Erdem Okulları ve Meslek Edindirme Kurslarının yanı sıra eğitim ve kültürel hizmetlere ev sahipliği yapan Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet edip, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Yeşilyurt Bilim Merkezimizi Gençlerimizin Hizmetine Sunacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alıp, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından onaylanan Yeşilyurt Bilim Merkezi Projesiyle ilgili çalışmalar hız kazandı.

Sportif Yatırımlarımızı, Yakınca Spor Adası İle Taçlandırıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Yakınca Mahallesini ziyaret ederek, içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Futbol ve Basketbol Sahaları ile Yürüyüş ve Bisiklet Yollarının bulunduğu 150 bin metrekarelik bir alanda hizmete sunulacak olan Yakınca Spor Adasını inceledi.

Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri, Doğaseverlerin Uğrak Noktası Olacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız.

Bütün Hemşehrilerimize Mutlu Ve Huzurlu Bir Yıl Diliyorum

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı.

Mehmet Çınar Başkanımızın Davetiyle Gençlerimizle Buluşmaktan Memnuniyet Duydum

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Beylerderesi’nde Ki Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Başkan Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Öğretmenlik; sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleklerinden biridir.” dedi.

Başkan Çınar, Büyüklerimize Saygı Ve Hürmeti Asla Eksik Etmemeliyiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hatice Kömürcü Teyzenin Engelli Araç Talebini Yerine Getirdi.

Başkan Çınar’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “99 yıl önce, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bağımsızlık ve özgürlük zaferidir.” dedi.

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası İle Millet Bahçesi Alanını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesindeki 40 dönümlük alanda inşaatı devam eden Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile Millet Bahçesinin birbirini bütünleştirecek mimari yapıları ve tasarımlarının yanı sıra yeşil alanları, sosyal, kültürel ve sportif mekânlarıyla örnek bir yatırım olarak Yeşilyurt’ta hizmete sunulacağını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Emanet Ekmek’ Noktası 132’ye Yükseldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün toplumda daha da kuvvetli hale gelmesi adına 2015 yılında başlatılan ve şu anda 132 fırında devam eden ‘Emanet Ekmek’ projesinin hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vaziyeti gördüğünü söyledi.

Başkan Çınar’dan, Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya’nın hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Birçok projeyi birlikte hayata geçirdik.

Büyük Birlik Partisinden Başkan Çınar’a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında Ziyaret Etti.

Başkan Çınar, Çayırköy Mahallesindeki ‘Kavun’ Hasadı Şenliğine Katıldı

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Çayırköy mahallesinde düzenlenen ‘Kavun’ Hasadı Şenliğine katılarak üreticilerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Verimli topraklarımızdan bereketli ürünler topluyoruz.

İnönü Mahallesinde Düzenlenen ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Büyük İlgi Gördü

İnönü mahallesindeki çocukların büyük ilgi gösterdikleri ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ etkinliğinde mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Etkinliklerimizin büyük bir coşku ve katılım altında yapılması bizleri mutlu ediyor.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Eylül Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Başkan Mehmet Çınar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

“30 Ağustos, Milletimizin Bağımsızlık Ve Hürriyet Mücadelesinin Simgesidir”

Şahnahan Mahallesinde ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Heyecanı Yaşandı

Şahnahan Mahallesinde düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çocuklarımızın sağlıklı, dinamik ve mutlu bir hayat yaşaması, geleceğimizin de o denli mutlu ve huzurlu olması anlamına gelmektedir.” diye konuştu.

Başkan Çınar’dan Hicri Yılbaşı Ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz.” dedi.

Başkan Çınar, Bentbaşı Mahallesinde Kalitesi Artırılan Yolları İnceledi

Bentbaşı Mahallesinde gerçekleşen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yenilenen yolları, aydınlatmaları, parkları ve kaldırımlarıyla kentimizin prestijli mahalleleri arasına giren Bentbaşı Mahallemizde bu hızlı dönüşüm, Yeşilyurt’umuz için büyük önem taşıyor.”  diye konuştu.

Kurban Teslimiyettir, Cenab-I Allah’a Bağlılıktır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Temmuz Ayı 1.Birleşim Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Sayın Valimizin Tecrübelerinden Her Zaman Faydalanacağız

Vali Hulusi Şahin’den Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a İadeyi Ziyaret...

Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de Düzenlenen Fuar Etkinlikleri Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Semt Pazarları’ projesi kapsamında Yeşiltepe Bölgesinde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de düzenlenen Fuar Etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Çınar’dan ABYB’YE Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki heyet,  ziyaret programları kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi Kimek Erdem Okulu’nda Kuran’a Geçiş Merasimi

Yeşilyurt Belediyesi Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezinde açılan Erdem Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Kuran’a Geçiş Merasimine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geleceğe bırakılacak en kıymetli yatırım; ahlaki ve milli değerlere sahip, dini değerleri hayatının merkezine alan çocuklarımızdır.” diye konuştu.

Başkan Çınar, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Binalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Seçim vaatlerimiz arasında yer alan ve yapımı planladığı gibi ilerleyen Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemiz ile Yeşilyurt’umuza modern ve vizyonel bir eser daha kazandırmış olacağız.” diye konuştu.