Meclisi Haberleri

Meclisi Haberleri

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Iıı. Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 16 Nisan 2024 Salı günü Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü. Toplantıda ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısını Yaptı

Temmuz Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Nazife Özdemir, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Oldu

Esenler Belediyesi meclisi Mart ayı 1. Oturumunu gerçekleştirdi, Nazife Özdemir ilk defa meclis koltuğuna oturdu. Esenler Belediyesi Mart ayı 1. Birleşimini Ak Parti Grup Başkan vekili Engin Aydoğan başkanlığında toplandı.

Fendoğlu, Askerimiz 05:45'te Kışladan Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yaşanan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri ile ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşma da, “Depremin ilk saatlerinden itibaren Malatya’da mevcut tüm askeri birlikler seferber edilerek .

Kadınlara Savunma Sporları Hakkında Eğitim Verildi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Kadın Meclisi Üyelerine savunma sporları hakkında bir eğitim programı düzenlendi.

Battalgazi Meclisi, 14 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 14 gündem maddesini görüştü.

Battalgazi Belediye Meclisi, 21 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumuyla 2023 yılı çalışmalarına başlarken, toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü. Yılın ilk toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

Gençlere, Yüz Yüze İletişim Semineri

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda bazı gençlik STK’ların da işbirliği ile “Yüz yüze İletişim Semineri” eğitim programı düzenlendi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi “Aile İçi İletişim” Konferansı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi mahalle bazlı kadın bilinçlendirme programlarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Yıldız, Sabrımızla Kimse Oynamasın

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletin derdine çözüm için uğraşanlara karşı yapılan teröristçe eylemi kabul etmiyoruz” dedi.

Kadınlara Sağlıklı Kilo Vermenin Püf Noktaları Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan “Obezite ile Mücadele”  kapsamında üyelere düzenli beslenme, düzenli kilo verme konusunda bir bilgilendirme konferansı verildi.

Kadın Meclisi’nden Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Malatya Şehitliği’nde yer alan iki kahraman öğretmen şehidimiz olan Murat Aslan, Atilla Aydoğan’ın kabrini ziyaret etti.

Fendoğlu, Malatya'yı Görmemek Talihsizlik Bundan Sonra

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Grubu adına yaptığı konuşmanın ardından Malatya’nın kültürü, tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsedince, oturumu yöneten TBMM Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili celal Adan, “Malatya'yı görmemek talihsizlik bundan sonra ya, herkes görecek” dedi.

Battalgazi Destanı’ndan Çanakkale Destanı’na Yolculuk

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye bir gezi programı düzenledi. Gezi programına Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve kadın meclisi üyeleri katıldı.