Malatya Büyükşehir Belediye Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Haberleri

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Öğrencilere Gösteri Düzenlendi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, '31 Mart'ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız.

Ağbaba' Mülakata Giren Gençlere Dayın var mı? Diye Soruyorlar

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, 'Mülakata giren gençlere 'Dayın var mı?' diye soruyorlar.

Bilal Yıldırım,  Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor, Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gezer, Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gezer, Emekliler Ve Asgari Ücretlilere Aylık 3 Bin TL Kira Desteği

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Dönmezer, Halk, Siyasetçilerin Kullandığı Dilden Tiksinmiş Durumda

Adayların birbirlerinin düşmanı değil, rakibi olduklarını ifade eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın, siyasetçilerin kullandığı dilden dolayı hem siyasete ve siyasetçiye güveninin kalmadığını belirterek, siyasetçilerin söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve gelir gelmez hazırladıkları 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Dönmezer, Seçilirsek Sorun Üreten Değil, Sorun Çözen Merciler Olacağız

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın kendilerini seçtikleri takdirde tüm sorunları insan eksenli ele alıp çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Gezer, Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var. Büyükşehri kayısı konusundaki çalışmaların merkezi haline getireceğiz” dedi.

Sami Er, Malatya Eskisinden Daha Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er: 'Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak'

Prof. Dr. İbrahim Gezer’den Hodri Meydan!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

         İktidarın çantada keklik olarak gördüğü Malatya’ya yeteri kadar hizmet getirmediğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

Yıldırım, Malatya'yı Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar. 

Prof. Dr. İbrahim Gezer’den Anadolu Basın Birliği’ne Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Akçadağ Eğin Mahallesindeki Afet Köy Evleri Sahiplerine Veriliyor

       Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Depremzedelere Hukuki Destek

       6 Şubat depremlerinden sonraki süreçte yaşanan yapısal sıkıntılarla ilgili vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında ‘Depremzede Vatandaşlara Hukuki Yardım’ protokolü imzalandı. 

Genel Müdürü Mehmet Mert'in Çalışmaları Takdir Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert ve A Takımı sayesinde Malatya genelindeki tüm ihtiyaçlara cevap veren çalışmalarla takdir topluyor.

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor.