Makine Haberleri

Makine Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’na İki Atölye Ve Bir Kütüphane Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağı’na Damascus Atölyesi, Tesbih Atölyesi ile Fotoğraf Makinesi Müzesi Kütüphanesi daha kazandırıldı.

Malatya TSO’da Hafriyatçı Ve İş Makinecilerin Sorunları Konuşuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda hafriyat ve iş makinecileri sektörünün sorunları konuşuldu. Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, iletilen sorunların ve taleplerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Başkan Gürkan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini Ziyaret Etti

Şaftlı Makinede Koyun Kırkma Kursunu Tamamlayanlara Sertifikalarını Başkan Gürkan Verdi.

Risk Arz Eden Kerpiç Ev Battalgazi Belediyesi Ekipleri Tarafından Yıkıldı

Tehlike arz ettiğinden dolayı yıkım kararı alınan 2 katlı eski bina Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi ile yıkımı gerçekleştirdi. Yıkımın ardından mahalle sakinleri ekiplere teşekkürlerini iletti.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri ‘Tavukları’ Telef Olmaktan Kurtardı

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından tavuklarına yem veremeyen vatandaşın yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti. Ekiplerin 5 saatlik zorlu bir yolculuğun ardından iş makinelerinin yardımıyla götürdüğü yemler sayesinde tavuklar telef olmaktan kurtarıldı.

Ağbaba, Türkiye’de En Yaşanabilir İlk 10 İlçeden 9’unu CHP Yönetiyor

​​​​​​​CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hekimhan Belediyesi’nin araç filosuna eklenen yeni İş makinesi ve araçların tanıtımına katıldı...

Makine İkmal Bakım Ve Onarım Çalışanları Sezon Açılışı Yaptı

Gürkan: “İnsanların Geleceğine Ve İstikbaline Hizmet Ediyoruz”...

Battalgazi Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarına Hızlı Başladı

Başkan Güder: “29 İş Makinesi Ve 500 Personelimiz İle Sahadayız”...

Fotoğraf Makinesi Müzesine İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Fotoğraf Makinesi Müzesi bünyesinde; Fotoğrafçılık Kulübü, Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi ve Fotoğrafçılık Kütüphanesi açılıyor.

Vali Baruş “Kayısı Boylama Makinesi” Hibe Programına Katıldı

Vali Aydın Baruş, ilimizin en önemli geçim kaynağı olan “Kayısı”nın hasat sonraki süreçlerinde üreticilerimizi desteklemek amacıyla Ege İhracatçılar Birliği ve Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından hibe edilen “Kayısı Boylama Makinesi” programına katıldı.

Çınar, Şanlı Tarihimizi Hafızalara Kazıyacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemlerinden olup yapımı devam eden Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesinde; kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı tarihimizde yaşanan savaşlarda ve alınan güvenlik önlemlerinde kullanılıp tarihe tanıklık eden askeri teçhisatlar özel alanlarda sergilenecek.

Ağbaba, Arızalı Tren Mi Yola Çıkarıldı?

Ağbaba, “Dünyanın En Güvenilir Ulaşım Aracı Akp Elinde Ölüm Makinesine Dönüştü”

İş Makinalarının Teknik Özellikleri Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 47 adet iş makinalarının teknik özellikleri hakkında firma yetkilisi Makine Yüksek Mühendisi Göndür Pusat tarafından basın mensuplarına bilgiler aktarıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Hijyenmatik Makinesini Hizmete Sundu

“Sağlık Hizmetlerimizi Hijyenmatik Makinemiz İle Daha Değerli Hale Getirdik”

Yazıhan'da Tarla Günü Etkinliği

Malatya'da, Yazıhan Belediyesi ve Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğiyle yürütülen Bitkisel Üretimin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, makine parkı açılışı ve tarla günü etkinliği yapıldı.

Vali Baruş Makine Parkı Açılışı Ve Tarla Günü Etkinliğine Katıldı

Yazıhan ilçemizde Bitkisel Üretimin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, makine parkı açılışı ve tarla günü etkinliği yapıldı.

Şarampole Devrilen Kamyonda Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Malatya'da şarampole devrilen hafriyat kamyonunda sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ekipleri tarafından iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.

Büyükşehir Karla Mücadelede 24 Saat Aralıksız Çalışıyor

Gün içerisinde 100’e yakın mahalle yolunu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi 310 iş makinesi ve araç toplamda 943 personelle mücadeleye devam ediyor.

Çalık’tan Makine Mühendisleri Odası’na Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Arapgir Belediyesi Standına Yoğun İlgi

12. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda Arapgir Belediyesi standı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Esenlik Bölgenin Üreten Gücü ve Malatya Bir Tarım Havzası…

12.Düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarında Esenlik Nergis ve Meston markaları ile yerini aldı.

Türkiye’nin En Büyük Fotoğraf Makinası Müzesi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin en büyük Fotoğraf Makinesi Müzesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

El Makine Nakış Kursları Sergisi Açıldı

Geleneksel El Sanatları hocası Gülhan Bakan “17 kursiyerden oluşan 6 aylık bir kurs süreci oldu.

Büyükşehir Mobil Elek Ve Silindir Makinesi Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için mobil elek makinesi ile silindir satın aldı.

Vali Toprak, Hayvan Yetiştiriciliğinin Yanı Sıra Sürü Yönetimi

Vali Mustafa Toprak 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında en güzel Kuzu yarışması programına katılarak birinciye ödülünü verdi.

Vali Toprak,  Bu Fuar Malatya’mız İçin Çok Önemlidir

Malatya'da genel ismi ile ifade edebileceğimiz bu tarım fuarı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarının bölgenin en büyük fuarlarından biri haline geldiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.

11. Tarım Fuarına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 11. Doğu ve Güneydoğu Tarım Teknolojileri, Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Vali Toprak, Yabancı İş Adamlarını Yatırım Yapmaya Davet Etti

Vali Toprak, 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarının açılış programına katılmak üzere ilimize gelen dost ve komşu ülke temsilcilerini makamında kabul etti.

Vali Toprak, Tarım Sektörü İnsanların İyi Yaşaması

Vali Mustafa Toprak, 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarının açılış programına katıldı.