Kursları Haberleri

Kursları Haberleri

Başkan Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Erdem Okulları ve Meslek Edindirme Kurslarının yanı sıra eğitim ve kültürel hizmetlere ev sahipliği yapan Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet edip, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

MABESEM Kurslarına Her Yaştan İnsan İlgi Gösteriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM) 2022-2023 yılı kurs faaliyetlerine başladı.

Başkan Akın, Çoban Kurslarımız Devam Ediyor

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık )  kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi. Eğitimde ev sahipliği yapan Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan Akın, Ziraat Mühendisi (zootekni) Eğitmen Hoca Hasan Hikmet Topçu, proje teknik elemanları, kursiyerler ve yetiştiriciler katıldı.

Başkan Güder, Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Yaz Spor Kursları Başladı

Vali Hulusi Şahin, Battalgazi Belediyesi tarafından “Gençler Sporla Hayat Bulsun” mottosuyla düzenlenen Yaz Spor Kursları açılış programına katıldı.

Battalgazi'de Yaz Spor Kursları Açıldı

Battalgazili Gençler Yaz Tatilini Doyasıya Yaşayacak.

Kadınlar Hem Öğreniyor Hem De Ev Ekonomilerine Katkı Sağlıyor

Battalgazi’de kadınları üretkenliğe teşvik etmek ve dezavantajlı kadınlar için meslek edindirme kursları açmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, insanı önceleyen projelerle her kesimden büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Gürkan, Sürücü Adayları İçin Yeni Parkur Yapılması Noktasında Çalışma Başlattık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen programa katılarak, sürücü kursları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Sosyal Yaşam Merkezi, Yaz Kış Yoğun İlgi Görüyor

Doğunun incisi Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri ve her yaştan vatandaşın katıldığı farklı branşlardaki sanatsal kurslar büyük ilgi toplamaya devam ederken, bir yandan da el sanatları kurslarıyla nitelikli eleman yetiştirilmesine fırsatlar sunuyor.

Çalık, Küpün İçinde Ne Varsa Dışarıya ’da O Sızıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “ortaçağ zihniyeti” diye nitelendirdiği Kur’an kurslarıyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, “CHP bu milletin değerleriyle barışık değil, günümüzde bile kavga eden bir parti konumunda. Küpün içinde ne varsa dışarıya da o sızıyor ” dedi.

Büyükşehir Belediyesi E-Kpss Kurslarına Devam

Büyükşehir Belediyesi E-Kpss Kurslarına Devam Eden 500 Engelli Kamuda İstihdam Edildi.

290 Hafız İçin Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlendi

İlimiz Battalgazi, Yeşilyurt, Darende ve Pütürge İlçe Müftülüklerine bağlı Kuran Kurslarında eğitim alarak Hafızlığını tamamlamış 290 öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür, Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesine ait Yeşilkonaklar, Kültür ve Sanat Merkezlerinde 13 Ekim 2021 tarihinde başlayacak olan 65 farklı branştaki kültür, sanat, meslek edindirme ve hobi amaçlı kursların kayıtları devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesinin Meslek Edindirme Kurslarına Yoğun İlgi!

55 Farklı Branştaki 248 Kurstan 5.297 Vatandaş Faydalandı.

Battalgazi Belediyesi’nin Kültür Sanat Kursları Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında ücretsiz olarak açılan resim, halı dokuma, müzik, minyatür, seramik, ebru ve hüsnü hat gibi birçok sanatın verildiği eğitimler, ilçe halkının büyük ilgisini görüyor.

Çınar, Hedefimiz, Lisanslı Sporcu Sayısını 10 Bine Çıkarmaktır

Başkan Çınar, Yakınca Yaşam Ve Spor Merkezinde Ki Sportif Kursları Ziyaret Etti

Malatya Sürücü Kurs Yöneticileri Bir Araya Geldi

(DASKEF) Malatya Sürücü Kursları Birlik ve Beraberlik Gecesinden Bir Araya Geldi. Pandemi nedeniyle uzun bir süreden beri bir araya gelmeyen Malatya Sürücü Kurs yöneticileri,  gecede birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yaz Spor Kurslarının Açılış Töreni Düzenlendi

Battalgazi’li Gençler Sporla Hayat Buluyor.

Kursiyerler Meslek Öğrenerek, Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor

Büyükşehir Belediyesi Kursları Pandemi Kuralları Kapsamında Devam Ediyor.

Battalgazi’de Kadınlar Meslek Öğreniyor

Battalgazi Belediyesi, dezavantajlı kadınlar için meslek edindirme kursları açmaya devam ediyor. Yaygın mahallesinde açılan dikiş nakış kursu ile kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyinin Kültür Ve Sanat Kursları 

“Sosyal, Kültürel Ve Gençlik Hizmetlerinde Büyük Mesafe Aldık”...

SEMT Konaklarındaki Dikiş Ve Nakış Kursları Devam Ediyor

Kurslar Pandemi Kurallarına Uygun Gerçekleştiriliyor...

Malatya TSO’da özel Eğitim Sektörünün Sorunları Masaya Yatırıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Malatya’da faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarının ve kişisel gelişim kurslarının temsilcileri bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürüne Çağrımız Usta Öğreticilerimize Sahip Çıkın

Malatya Usta Öğreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Ömer Konakçı yaptığı açıklama da halk eğitime bağlı kursların neden geç açıldığını ve bu usta öğreticilere kimlerin sahip çıkacağını sordu.

Spor Kurslarının Açılışı Yapıldı

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen spor kurslarının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.  

Malatya’da Çini Sanatına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından açılan Çini Kursları büyük ilgi görüyor.

Engelsiz Sanat ve Meslek Kursları

Düzenlediği binlerce kursla 7’den 77’ye tüm vatandaşlara yaygın eğitim imkânı sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik de sanat ve meslek kursları açılıyor.

Eğitim Merkezlerinde Kur’an-I Kerim Kursları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı semt konakları ile eğitim merkezlerinde açılan Kur’an-ı Kerim Kursları büyük ilgi görüyor.