Kılıç Haberleri

Kılıç Haberleri

Mesut Samanlı, MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi’nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Hayırsever Süleyman Kılıç Kasso İle Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0 destek kampanyası kapsamında hayırsever Süleyman Kılıç Kasso tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde yaptırılacak olan 16 derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Damascus Ustası Bayyiğit, Başkan Gürkan’a Yaptığı Kılıcı Hediye Etti

Malatya’da yarım asrı aşkın bir süredir damascus ustası olarak sanatını icra eden dünyanın sayılı, Türkiye’nin ise tek damascus ustası Yusuf Bayyiğit, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ahmet Özal, Cumhurbaşkanı Adayı Olabileceğini Söyledi

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu, Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Özal: 2. tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa taraf olmam dedi.

Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya’lıların Ankara’da Her Zaman Bir Kapısı Var

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya’lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara’da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya’lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

Başkan Gürkan'dan Kaymakam Mehmet Kılıç'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir ziyareti sırasında Kaymakam Mehmet Kılıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Çınkılıç, Ekmek Büfeleri Önünde Oluşan Kuyrukları Hak Etmiyoruz

Bizler dünyanın en güzel coğrafyasında, en verimli, bereketli topraklarında yaşıyoruz. Binlerce yıllık tarımsal üretim tecrübemiz, zengin bitki çeşitliliğimiz var.

Çalık, Milletimiz Bu Provokasyona Gelmez

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun “Faturamı Ödemeyeceğim” Açıklamasına Tepki: Milletimiz Bu Provokasyona Gelmez.

Başkan Çinkılıç'tan Ticaret Borsasına  Ziyaret

Ziyaret programlarına hız kesmeden devam eden Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ziyaret ederek Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ile görüştü.

Çalık, 11 Kez Seçim Kaybetmiş, Halen Erken Seçim İstiyor

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun Açıklamalarına Yanıt: 11 Kez Seçim Kaybetmiş, Halen Erken Seçim İstiyorlar Dedi.

Ziraat Oda Başkanları Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ve Yatırımlarını Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilere yönelik yapılan hizmet ve yatırımlar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı tarafından Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçe ziraat oda başkanlarının katıldığı bir programla tanıtımı gerçekleştirildi.

Memleketin Tamamını Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ; Ayrıştıran , Ötekileştiren ve Kendileri Gibi Düşünmeyenleri Hain Gören Bir Anlayış  Değil Memleketin Tamamını  Kucaklayan bir Parti Olacağız..

MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak Muhtarıyla Toplantı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya; Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve muhtarlar katıldı.

Memleket Partisi'nden Akcadağ Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Akcadağ Dayanışma Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Ağbaba, Doğanın Rant Uğruna Mahvedilmesi Vatana İhanettir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Arapgir’e bağlı Pacalı, Deregezen, Kılıçlı, Sinikli, Gebeli, Kazanç, Esikli, Ulaşlı, Eski Arapgir, Alıçlı, Yazılı ve Taşdelen Mahallerini ziyaret etti.

Başkan Çinkılıç’dan Kurban Bayramı Mesajı

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir Mesaj Yayımladı.

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

Memleket Partisi Malatya Kurucu İl Başkanımız Benay Turfanda Çinkılıç Basınla buluştu. Başkan Çinkılıç Birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Konuşmasının başında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu selamlarını ileten CHP’li Ağbaba...