Grup Haberleri

Grup Haberleri

Mesut Samanlı, MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Nazife Özdemir, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Oldu

Esenler Belediyesi meclisi Mart ayı 1. Oturumunu gerçekleştirdi, Nazife Özdemir ilk defa meclis koltuğuna oturdu. Esenler Belediyesi Mart ayı 1. Birleşimini Ak Parti Grup Başkan vekili Engin Aydoğan başkanlığında toplandı.

Kadın Voleybolculardan Başkan Güder’e Şampiyonluk Sözü

Kadınlar Voleybol 2. Lig 16.grupta namağlup şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü başkanı, antrenörü ve oyuncuları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadın voleybolcular, Başkan Güder’e şampiyonluk sözü verdi.

Malatya'nın Sultanları Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor... 

 Profesyonel Voleybol Kadınlar 2.lig 16. Grupta mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü, deplasmanda, Muş Yurdum Sporu 2-3'lük skorla mağlup etmesini bildi.

Öğrencilerimiz Farklı Projeleriyle Farkındalık Oluşturuyor

Başkan Çınar, Beydağı Anadolu Lisesi’ndeki ‘Genç Çalışma Grupları’ Proje Tanıtım Etkinliğine Katıldı.

Voleybol Bayanlar Ligin'de Malatya'nın Prensesleri 3-0 Galip

Profesyonel Kadınlar Voleybol'da Malatya'nın tek temsilcisi olan Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 2. Lig 16. Grupta 3. Hafta müsabakasında, Deplasmanda Silopi Belediye Gençlik sporu 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3 Hafta Karşılaşmaları Oynandı

Malatya'da Bölgesel Amatör Futbol ligi 2 grupta mücadele eden takımlar maçlarını oynadı.

Akif Baştürk’ten Teşekkür Mesajı

Baştürkler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akif Baştürk, MTSO seçimleri sonrası yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Kemerköprü-Alişar Ve Mahmutlu Grup Yolu Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kemerköprü-Alişar ve Mahmutlu grup yolunu asfaltlıyor.

Başkan Arıcak, Özgürlüğe Giden Yol

15 Temmuz 2016 ihanet kalkışmasının yıl dönümündeyiz. Milletin kurumları içinde yuvalananlar, ( ABD/NATO ile irtibatlı cuntalar, kriminal gruplar) hain bir kalkışma ortaya koydular.  ABD'nin 'bizim çocuklar’ dediği, NATO’cu zihniyete sahip olanlar milletin evlatlarına bomba ve kurşun yağdırmışlardı.

Haydi Gençler! Fikir Ve Uygulama Sizden, Destek Bizden

Yeşilyurt ‘Genç Çalışma Grupları’ Projesi Tanıtım Toplantısı Gedik Kültür Merkezinde Yapıldı...

Pütürge ve Darendespor Amatör Lig'e Düştü

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1.Grup'ta Pütürge Belediyespor ve Darendespor ise amatör lig'e düştü.

Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

Başkan Çınar, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki Binaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Turgut Özal Mahallesinde ki 15 dönümlük alanda; 168 daire ve 10 dükkana sahip dört ayrı binanın yanı sıra sosyal yaşam alanları, yeni nesil oyun grupları, süs havuzları, yeşil alanları ve otoparkıyla dev bir yatırımı daha Yeşilyurt’lularla buluşturup,  ilçemizdeki depreme dayanıklı yaşam alanlarımıza bir yenisini daha eklemiş olacağız.” dedi.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Burhan Lüleci, Şeker'de Çözüm Adil Bir Pay Dağılımıdır

AKTER Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Lüleci, Son Günlerde Yaşanan Şeker Fiyatları İle İlgili Bir Açıklamada Bulunarak Gündemi Değerlendirdi.

Çalık, Küpün İçinde Ne Varsa Dışarıya ’da O Sızıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “ortaçağ zihniyeti” diye nitelendirdiği Kur’an kurslarıyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, “CHP bu milletin değerleriyle barışık değil, günümüzde bile kavga eden bir parti konumunda. Küpün içinde ne varsa dışarıya da o sızıyor ” dedi.

9 Mahalleyi Birbirine Bağlayan Grup Yolunda Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesine bağlı Kızılmağara ve Kömüklü Mahallelerini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt Belediyespor Son Hafta'da Evinde 3 - 2 Yenildi

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta ligin son haftasında kendi sahasında Nevşehir Belediyespor’a 3-2 yenilerek ligi tamamladı. Yeşilyurt Belediyespor haftalar önce Play Off'u garantilemişti.

Turizm Haftası ve 23 Nisan Nedeniyle Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konaklarındaki etüt ve eğitim programlarına devam eden bir grup öğrenci Turizm Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Muhtarlarımızın Önerileriyle Kalıcı Yatırımların Sayısını Artırıyoruz

Başkan Çınar, 3.Muhtarlar Grup Toplantısında Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Etti.

Kemerspor 1 - 3 Yeşilyurt Belediyespor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Misli.com 3. Lig 1.Grup'ta deplasmanda Antalya Kemerspor'u 3 - 1 yenerek zirve yarışını sürdürdü...

Kalı, Bu Dönemde Aşı İmkanı Varken Aşı Olmamak Cesaret İster

Malatya Gözde ve İzmir Özel Sağlık Hastaneleri Grup Başkanı Uzman Dr. Kenan Kalı, ER TV’de Hülya Kaya’nın Covid-19, aşılama süreci...

Yeşilyurt Belediyespor, Ofspor’a 1-0 Mağlup Oldu

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 6.haftanın erteleme maçında deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’a 1-0 mağlup oldu.

Yeşilyurt Bldspor Deplasmanda Manisaspor'u 3 - 0 Yendi

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor ligin 10. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 3 - 0 yendi.

A Milliler Rusya'yı 3-2 Yendi

A UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçında A Milli Takımımız, sahasında Rusya'yı 3-2 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşil Alanlara ve Parklara Önem Veriyor

Yeşilyurt Belediyesi, Görgü Mahallesine Yeni Nesil Çocuk Oyun Grupları Yerleştirdi, “Yeni Yaşam Alanlarımız Kent Estetiğine Farklılık Kazandırıyor”