Göz Haberleri

Göz Haberleri

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışma Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Başkan Sülük, Elazığ Depremini Fırsata Çevirip Yeni Bir Pütürge Kurduk

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Elazığ depremini fırsata çevirip baştan sona yeni bir ilçe oluşturdu. Pütürge şu an Malatya’nın en gözde ilçeleri arasında ilk sırada yer almaya başladı.

TFFHGD Başkanlığına  Batuhan Gültek Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Ağbaba, 'Bu Mararlar Mutlaka Gözden Geçirilmeli'

Malatya’da kalacak yer sorunu çözülmeden kamu personelinin göreve çağrılmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Bu şartlar altında kamu personellerinin ve öğretmenlerin göreve çağrılması yeni mağduriyetler yaratacak, karar yeniden gönden geçirilmelidir” dedi.

Gözaltı Sayısı 46'ya Yükseldi

Mimar, Müteahhit, Mühendis, Denetim Görevlisi Ve Bina Sahibi Olmak Üzere Toplam 46 Şahıs Hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca Soruşturma Başlatıldı.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Malatya’ya Ödül Getirdi

Başkan Güder: “Haklı Gururunu Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Malatya’da 21 Hırsızlık Olayının Zanlıları Tutuklandı

Malatya İl Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen Demir 44 ile Şahin 44 operasyonlarında 21 hırsızlık olayının zanlıları olarak gözaltına alınan 18 Kişi tutuklandı.

Battalgazi Belediyesi’nden Bestekar Ateş’e Sürpriz Kutlama

Battalgazi’ye konser programı için gelen Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş’e Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla “Göz Göze Diz Dize 40.Yıl” projesi kapsamında sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı.