Gerçekleştirdi Haberleri

Gerçekleştirdi Haberleri

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Iıı. Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 16 Nisan 2024 Salı günü Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

TFFHGD Başkanlığına  Batuhan Gültek Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

         Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Nazife Özdemir, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Oldu

Esenler Belediyesi meclisi Mart ayı 1. Oturumunu gerçekleştirdi, Nazife Özdemir ilk defa meclis koltuğuna oturdu. Esenler Belediyesi Mart ayı 1. Birleşimini Ak Parti Grup Başkan vekili Engin Aydoğan başkanlığında toplandı.

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Akçadağ Derneğinden MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Sadıkoğlu: Tüm Zamanların En Yüksek İhracatını Gerçekleştirdik

Malatya’dan 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7 artışla 455 milyon dolar ihracat gerçekleştirildi. Malatya’nın tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Cumhuriyetimiz ve Odamız 100. yılına girerken, şehrimizin ihracatta yakaladığı başarı ivmesinin artarak devam etmesi için ihracat odaklı çalışmalar yürütmeye 2023 yılında da aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili  Çalık, Türkiye Yüzyılı'nı Başlattık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılı'ını başlattık” dedi.

Başkan Karakuş, Esnafları Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Erayabakan, Başkanın Çalışmalarını Yerinde Gördük

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

Başkan Zelyurt'tan TİNGADER Ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve beraberinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Malatya Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ağbaba, Yeni Akit Zihniyeti Ülkenin Birliğini Beraberliğinin Düşmanıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gürkan, Bu Bölgede 20 Milyar Liradan Fazla Yatırım Gerçekleştirdik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Orduzu bölgesine yapılan yatırımları yerinde görüp incelemek üzere Orduzu Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

ABYB’den Rektör Bentli'ye Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Engelliler Hava Alanı Ve Tren Garını Gezdiler

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Malatya Havalimanı ve Malatya Tren Garı’na bir gezi gerçekleştirdi. Düzenlenen geziye Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz, Malatya Tren Gar Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş,  engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Samanlı’nın Anlamlı Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları’ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selma Çiçek Yaşlılar Günü sebebiyle oldukça anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel günde Malatya Huzurevi’ne ziyarette bulunan Başkan Mesut Samanlı’yı huzurevi sakinleri bağrına bastı.

Ağbaba, Gri Pasaport Skandalı Yargı Skandalına Dönüştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Doğanşehir Türkü Şöleni İlgi Gördü

Başkan Zelyurt Doğanşehir’de Bir İlki Gerçekleştirdi.

Genel Başkan Maskar, Ortak Paydamız Akçadağ

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.