Etkinlik Haberleri

Etkinlik Haberleri

Vali Yazıcı, Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen “Temsili Askerlik Törenine” Katıldı

Valimiz Ersin Yazıcı, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Altay Kışlasında engelli vatandaşlarımızın “Temsili Askerlik Törenine” katıldı.

Ebeler Ve Hemşireler Haftası Kapsamında Konferans Düzenlendi

Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Ebeler ve Hemşireler Haftası kapsamında Malatya İl Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda etkinlik düzenlendi.

Vali Ersin Yazıcı, Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Hanife Yazıcı, Hıdırellez Günü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Hıdırellez Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

 Turizim Haftası Başlıyor

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malatya’nın Darende ilçesine gezi yapıldı. Gezinin ardından Darende konulu bir sunum yapıldı.

Amatör Spor Haftası  Malatya Karate Müsabakaları Yapıldı

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında kutlanmakta olup, İlimiz'de  14 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Yeşilyurt Merkez Spor Salonunda Karate Müsabakaları yapıldı.

2’nci  Ordu İstihkam Alay Komutanı, Albay Mehmet Bahtiyar 19 Mayıs Töreni'nde Sporcularımızı Kucakladı

Malatya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri ve Kutlamaları Bu Yıl İlimizde  Görkemli ve Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.

Kaymakam Mehmet Faruk KAZDAL Adına 3X3 Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya Yazıhan ilçemizde kaymakamlık yapmış Mehmet Faruk KAZDAL adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ Düzenlendi.

Müftü Veysel Işıldar Adına Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Battalgazi’nin Mucit Çocuklarına Özel Etkinlik

Çocukların yaratıcı aklına vurgu yapan ve çocuklara kendi potansiyellerini keşfedebilecekleri alanlar sunan Battalgazi Belediyesi, “17 Ocak Mucit Çocuklar Günü”nü özel bir etkinlik ile kutladı.

Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin Köy Okullarını Ziyaret Etti

Vali Hulusi Şahin’in Eşi Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, birleştirilmiş sınıf okutan köy okullarında görev yapan öğretmenlerin ihtiyaç alanlarını belirlemek, öğretmen ve öğrencilerle ortak etkinlikler yürütmek, onlara her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla köy okulları ziyaretlerine devam ediyor.

Sarıkamış Şehitleri, Battalgazi’de Oratoryo Gösterisiyle Anıldı

Allahuekber Dağları'nda donarak şehit olan 90 bin asker, tüm Türkiye'de düzenlenen etkinliklerle anılırken, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Vatan İçin Cennete Yürüyenler” isimli Oratoryo gösterisi de büyük beğeni topladı.

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Mevlana Ruhuyla Büyütelim

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Erdem Okulu Öğrencilerinden Mevlana Haftasına Yakışan Etkinlik!

2022 Unesco Süleyman Çelebi Yılı Anma Etkinlikleri

Birleşmiş Millet Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) 41. Genel Konferans kararıyla, UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri programı kapsamında, Mevlit yazarı Süleyman Çelebi vefatının 600. yıl dönümünde yapılan etkinliklerle anılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 84’üncü Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılıyor.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası İlimizde Dolu Dolu Kutlanıyor

29-Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası ilimizde dolu dolu kutlanıyor. Kızılay Malatya İl Başkanlığı tarafından Kızlay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Toplantısı Yapıldı

Resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlama ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek ve verimliliği arttırmak amacıyla yapılan "İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı" valilik toplantı salonunda yapıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden 29 Ekim’e Özel Cumhuriyet Kupası Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi tarafından “Cumhuriyet Kupası 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” düzenlendi.

Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortak protokolü kapsamında Kale İlçesi Karakaya Baraj gölünde su sporları etkinlikleri gerçekleştirildi.

Dünya Palyatif Bakım Günü Etkinliği Düzenlendi

Hastanemizde “Dünya Palyatif Bakım Günü” dolayısıyla Palyatif Serviste tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanları etkinlikte bir araya geldi.