Doğanyol Haberleri

Doğanyol Haberleri

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP’nin Doğanyol Ziyareti Yoğun İlgi Gördü 

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. 

PDEV’den Malatya Esnafına Destek Kampanyası

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı (PDEV) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, depremlerden büyük zarar gören Malatya ticaretinin yeniden ayağa kalkmasına katkı için kayısı başta olmak üzere bekleyen ürünlerin elden çıkartılması yönelik olarak satıcı ile alıcı arasında gönüllü aracılık yapacaklarını açıkladı.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Doğanşehir’e de Yardım Ulaştırdı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından Malatya merkez, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde depremzede aile ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardımların ardından Doğanşehir ilçesinde de vakıf yönetimi köyleri ziyaret ederek, gıda kolileri ile temizlik malzemelerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.

PDEV, Malatya’ya 6 Tır Gönderdi

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle başlatılan yardım kampanyasında 3 gün içinde 6 tır malzeme toplanarak Malatya’ya gönderildi.

Vali Hulusi Şahin Doğanyol İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol İlçemizdeki büyük dönüşüm projesini yerinde inceledi.

Başkan Gürkan, Doğanyol’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Vali Şahin Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hakan Bay'dan Kurban Bayramı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay , Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eder,bayramın kardeşlik iklimini güçlendirerek tüm insanlığa barış,huzur ve esenlikler getirmesini dilerim.

Başkan Hakan Bay, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam alemine, ülkemize, ilimize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Milletimizin Yüzünü Güldürüyor Hizmetlerimizle Dualarını Alıyoruz

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve 100. Yıl Kent Parkının temel atma ve ilk fidan dikim programına katılmak için Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanyol’da düzenlenen iftar programına katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanyol’da Fidan Dağıtımı Yaptı

Gıdaya Sahip Olan, Stratejik Anlamda Güce De Sahip Olmuş Demektir.

Ankara'da Doğanyol ve Yazıhanlı Hemşerilere Müjde

Ankara'daki Malatya ilçe derneklerimiz arasında temsil edilmeyen ve kuruluşu tamamlanamayan bu iki güzide ilçemizde birbirinden değerli hemşerilerimizin gayretleri ile dernekleşme çalışmalarının sonuna gelindi.

Çalık, 24 Ocak Depremi Sonrası Doğanyol’u Yeniden İnşa Ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Doğanyol’u yeniden inşa ettik. Burası bir film platosu gibi oldu. Doğanyol’a 1 milyar liraya yakın yatırım yapıldı.

FIRAT EDAŞ’tan Malatya Doğanyol’a Yatırım

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.

Yalçınkaya, Pütürge'yi Deprem Değil Sahipsizlik Vurdu

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Pütürge’yi Sivrice Merkezli 6.8 Büyüklüğünde ki Deprem Değil, Sahipsizlik Vurdu. Doğanyol'a Yapılan Evler Pütürge'ye Neden Yapılmıyor Dedi.

MHP Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda Bayrak Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı ve Eski İlçe Başkanı Şaban Tepe’nin yerine Mehmet Kurt atandı.

Başkan Gürkan, Ekiplerimiz Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ile kırsal mahallelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak olan Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu. 

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 12. Durağı Doğanyol İlçesi Oldu

Başkan Gürkan: “Makamlar Nefsi Tatmin, İnsanlara Tahakküm Edecek Yerler Değil, Hizmet Yerleridir”

Gökçe Mahalle Muhtarından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Doğanyol İlçesi Gökçe Mahalle Muhtarı Zülfükar Tuhan; “Yaşadığımız deprem sonrası bizlere büyük destek veren ve çalışmaları ile hep yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Ağbaba, Depremzedeler Muhatap Kabul Edilmiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Pütürge ve Doğanyol’da depremzedeler ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Ağbaba, “Deprem bölgesindeki en büyük sorun depremzedelerin muhatap kabul edilmemesi, gerekli bilgilendirmelerin yapılmaması” dedi.

MHP Malatya İl Başkanlığı 1 Günde 3 İlçede 3 Kongre Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Kale, Doğanyol ve Pötürge İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor.

Çalık, Deprem’de Zarar Gören Vatandaşlarımızın Yanındayız

“Pütürge, Doğanyol, Kale, Battalgazi ve Yeşilyurt’ta yaralar çok hızlı bir şekilde sarılmaya devam ediliyor”

Doğanyol'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde Saat 16:25 sıralarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ'da da hissedildi!

Büyükşehir’den Doğanyollu Çocuklara Etkinlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Doğanyol’da ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. 24 Ocak depreminden etkilenen Doğanyol’da düzenlenen etkinliğe 190 çocuk katıldı.

Vali Baruş Doğanyol ve Pütürge’de İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş depremin etkilerinin yoğun bir şekilde hissedildiği Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tüfenkci, Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Tüfenkci: “Bu dayanışma imanın gereğidir”