Çocuk Haberleri

Çocuk Haberleri

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Her Çocuk Matematik Yapabilir!

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çocukların ara tatilde keyifli zaman geçirmesi ve tatilin tadını doyasıya yaşaması için Eti Çocuk Tiyatrosu, Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulacak. “Mutluluk Denince Akla” adlı özgün oyun Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek.

Başkan Güder, Depremzede Çocukları Yalnız Bırakmıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Konteyner Kentte “Battalgazi’de Çocuk Şenlikleri” programı düzenlendi.

Battalgazi'de Çocuk Şenliği

Çocuklara Motivasyon Ziyareti

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Başlıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Asrın felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmek amacıyla 12 branşta “Yaz Spor Okulları”nın startı veriliyor.

Battalgazi Belediyesi'nden İpek Yolu Gençlik Merkezi'ne Teknolojik Gezi

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen programla 50 genç Elazığ’da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni gezerek, atölyelerde yapılan çalışmaları inceleyecek.