Büyük Birlik Partisi Haberleri

Büyük Birlik Partisi Haberleri

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’tan Sadıkoğlu’na Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na makamında ziyarette bulundu.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisinden Vali Yazıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular 

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karamam ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Valisi  Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez  Disiplin kurulu Başkanı Ercan Altunkaya'nın  bacanağı, İstanbulda geçirdiği trafik kazasında bacanağının Annesi kardeşi ve yeğeni vefat etmişti.

Başkan Bulut, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Berat Kandili Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Başkan Karaman’dan Başsağlığı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Mustafa Destici’nin Babasının Vefatı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Altunkaya, Büyük Birlik Partisi 30 Yaşında

Muhsin Yazıcıoğlu tarafından 29 Ocak 1993'te kurulan Büyük Birlik Partisi (BBP), 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'ndan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'ndan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum Dedi.

Başkan Aysun Avcu, Bizler Her Zaman Basınımızın Yanındayız

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman basınımızın yanındayız.

Başkan Karaman’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Avcu, Beyaz Baston Görme Engelliler Gününü Kutluyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız ve Her Zaman İç İçeyiz, Sorunlarını birlikte Çözmeye Çalışıyoruz.

Başkan Aysun AVCU, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Gürkan, Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarıdır

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Avcu, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum dedi.

Büyük Birlik Partisinden Şeker Fabrikasına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından ve İl Teşkilatı Olarak Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İl Sekreteri Ahmet Tokay, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Beyzanur Güner, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun İle Birlikte İlimiz Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’u Makamında Ziyaret Etiler.

BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret. BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Ülkemizin Birliği ve Beraberliği İçin Hep Birlik İçinde Olmalıyız.

Büyük Birlik Partisi Seçim Startını Malatya'dan Verdi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimlerinin startını 'Sevdamız Türkiye' sloganı verdi.

BBP Mitinglere Malatya İle Başlıyor

Büyük Birlik Partisi Seçim Hazırlıklarına Son Sürat Devam Ederken Türkiye Geneli İlk Açıkhava Mitingini 6 Kasım'da Malatya'da Düzenliyor.

Büyük Birlik Partisi’nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Büyük Birlik Partisinden İstişare Toplantısı

Büyük Birlik Partisi'nin Genel Merkez nezdinde Malatya çalışmaları aralıksız devam ediyor.