Bulvar Haberleri

Bulvar Haberleri

Başkan Gürkan, 100. Yıl Parkımız Lokasyon Olarak Çok Donanımlı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan 300 dönümlük alanda yapımı devam eden 100. Yıl Kent Parkı’nda çalışmalar devam ediyor.

Tecde Mahallesi Sakinlerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleriyle Tecde Mahallesi Alper Tunga Bulvarı’nda yaşayan vatandaşların, 20 yıllık imar sorununa neşter vuruldu.  

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Başkan Gürkan, Malatya’nın Yeşil Alan Miktarı Artırılıyor

Malatya’nın yeşil dokusunu artırmak amacıyla şehrin birçok noktasında çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan ve 300 dönümlük alana sahip 100. Yıl Kent Parkını Malatya’ya kazandırıyor.

Bakan Kurum, Tüm Gücümüzle Projelerimizle Yiğit Malatya’nın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan ve 300 dönümlük alana sahip olan 100. Yıl Kent Parkında ilk fidan dikimi ve temel atma töreni, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Anayurt Bulvarı’nın 2.Etap Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin ulaşım ve trafikte yaşanan yoğunluğunu sonlandırmak için alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Anayurt Bulvarının devamı olan Özsan Sanayi Sitesindeki çalışmalarını tamamladı.

Gürkan, Şehit Sami Kıbrız Caddesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Gürkan, “ Açılan Cadde Ve Bulvarlarla Malatya Trafiği Rahatlayacak”

Büyükşehir’den Cadde-Bulvarlara İsimlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde cadde bulvar ve kavşaklara hayat ağacı figürlü isimlikler yapılıyor. Adres bulmada kolaylık sağlayan isimlikler, görsel olarak da estetik görünüm sağlıyor.

Büyükşehir, Anayurt Bulvarı’nı Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarının ikinci etabı da devreye alındı. Anayurt Caddesi’ni Sivas Yolu üzerindeki kavşakla Özsan Sanayi Sitesine bağlayan ikinci etap çalışması trafiğe nefes aldırıyor.

Vali Baruş’tan Anayurt Bulvarına Tam Not

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ikinci etabında düzenleme ve yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarı’nda incelemelerde bulundular.

Malatya’da Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Başkan Gürkan, Malatya Trafiği Ferahlayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçiyle birlikte Alparslan Türkeş Bulvarı ile Gülümser Caddesinde incelemelerde bulundu.

Alparslan Türkeş Bulvarı Baştan Aşağı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarından değişim, dönüşüm, yenileme çalışmalarına başladı.

Amaç, Yaya Önceliğine Dikkat Çekmek

Altın Kayısı Bulvarındaki özel bir kolejin ön tarafında bulunan yol güzergâhında gerçekleşen etkinliğe katılan çocuklar, yaya geçidinde durdukları sürücüleri, yayalara yol vermeleri konusunda bilgilendirmeler yaparken, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla mini bir futbol maçı yaparak farkındalık yarattılar.

Altınkayısı Bulvarında Değişim Dönüşüm Çalışmalarına Başlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tecde’yi Maşti kavşağına bağlayan Malatya’nın en geniş bulvarı olan Altın Kayısı Bulvarında değişim dönüşüm, yenileme çalışmaları yapıyor.

Yeni Açılan Yollar Trafik Akışını Rahatlatacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yakınca Çevre Yolu direk olarak Fahri Kayahan Bulvarına bağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi Modern İtfaiye Merkezi Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden İtfaiye’ye Yeni Merkez

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından SSK Kavşağı Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapılacak olan ‘İtfaiye Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Yeni Bağlantı Yolu Yüzakı Bulvarını Gülay Caddesine Bağlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde asfaltlama, değişim dönüşüm, yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yollarda açmaya devam ediyor.

Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Atatürk Bulvarında yol genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

TECDE-MAŞTİ Bulvarı Bölgedeki Trafik Sirkülasyonunu Azaltacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tecde’yi Maşti Kavşağına bağlayan ve Güney Kuşak yolunun en önemli parçası olan Tecde-Maşti bulvarında son rütuşları yapıyor.

3. Çevreyolu İle Atatürk Bulvarı’nın Kesiştiği Noktaya Kavşak Yapılacak

Adıyaman Belediyesi Tarafından Yapımı Büyük Ölçüde Tamamlanan 3. Çevreyolu İle Atatürk Bulvarı’nın Kesiştiği Noktaya Kavşak Yapılması İçin Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden Gelen Yetkililer İncelemelerde Bulundu

Fahri Kayahan’da Son Rötuşlar

Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarında sona yaklaştı.