Belli Haberleri

Belli Haberleri

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Çalık, 2023’te Bir Kez Daha Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı net. Cumhur İttifakı olarak 2023’te bir kez daha milletimizin oyları, duaları ve destekleriyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

Battalgazi Belediyesi tarafından 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların kurbanlarını temiz, hijyenik ve rahat bir ortamda kesmeleri için ilçede 3 farklı kurban kesim noktası belirlendi.

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festival Programı Belli Oldu

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından geçtiğimiz günlere bu yıl yapılacağı duyurulan "15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali" kapsamında sahne alacak sanatçılar ve programın içeriği belli oldu.

Malatya WUSHU-KUNGFU'da Şampiyon Belli Oldu

Malatya 2022 İl faaliyetler programında yer alan 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Anısına yapılan Wushu Kungfu Sanda yarışması 7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Yakınca kapalı Spor salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gelecek Partisi Malatya İl Yönetimi Belli Oldu

Bir süre önce  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.  Ahmet Davutoğlu tarafından Malatya İl  Başkanlığı görevine getirilen Dr. Ahmet Ercan Uçkan'nın birlikte çalışacağı yeni il yönetim kurulu belli oldu.

2020 Yılı İçerisinde 1.125 Sokak Hayvanının Bakımı Yapıldı

Kışın yabani ve sokak hayvanları için belli noktalara yem ve yiyecek bırakan...

MHP Malatya İl Başkanlığı Kongre Tarihi Belli Oldu

"Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Yurt genelinde il kongrelerine başladı.

Sokak Hayvanları İçin Birçok Noktaya Yem Bırakıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle sokakta yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları için aralıksız şehrin belli bölgelerine yem bırakmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli 

Sokak hayvanları ile doğada yaşayan hayvanlara belli aralıklarla şehrin değişik noktalarına yiyecekler bırakan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, bu hizmetlerini korona virüsten dolayı yayımlanan İçişleri Bakanlığı Genelgesinden sonra daha da sıklaştırdı.

Gürkan, Vatandaşlarımızın İstek ve Taleplerini Yerinde Alıyoruz

İHH İnsanı Yardım Vakfı Yöneticileri deprem sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, belli bir süre görüştüler.

Her Karede Yeşilyurt’un Eşsiz Güzelliği Var

‘Yeşilyurt Çiçek Açtı’ Ulusal Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Eserler Belli Oldu.

Teknik Destek Programı Kapsamında 17 Proje

Fırat Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı (Kasım-Aralık) Dönemi değerlendirme sonuçları belli oldu.

Doğanyol Hakan Bay'a Emanet!

Uzun zamandır merakla beklenen 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Malatya'da AK Parti tarafından gösterilecek olan İlçe Belediye başkanları belli olurken, AK Parti teşkilatı, Doğanyol Belediyesi için genç, dinamik bir adayla yola çıkma kararı alarak Doğanyol'u yeniden inşa etmeyi hedefliyor.

Festival Afişinde Başrol Turna’nın!

Çok sayıda yenilikle bu yıl dikkatleri üzerine çeken 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin afişi belli oldu.

AKP’nin Yeni İl Yönetimi Belli Oldu

AKP’nin Avukat İhsan Koca Başkanlığındaki Yeni İl Yönetim Kurulu Belirlendi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi

Ak Parti 27. Dönem Malatya Milletvekili Adayları belli oldu.

MHP’nin Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 24 Haziran seçimleri milletvekili aday listesi belli oldu. Malatya’da ilk sıra adayı Mehmet C.Fendoğlu oldu.

Cumhurbaşkanı Adaylarının Pusuladaki Yerleri Belli Oldu

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 24 Haziran'da yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin 1- Muharrem İnce , 2- Meral Akşener , 3- Recep Tayyip Erdoğan , 4- Selahattin Demirtaş , 5- Temel Karamollaoğlu ve 6- Doğu Perinçek olarak belirledi.

Süper Lig'de Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı, Spor Toto oynanacak. TFF bu karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cuma Günü Belli Oluyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın