Başkan Haberleri

Başkan Haberleri

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Başkan Taşkın: Kaybedecek Vaktimiz Yok

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Başkan Yalçın, Özal Ve Hamido İçin Ölüm Yıldönümünden Dolayı Mesaj Yayınladı

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı’dan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı Anma Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Vali Yazıcı, Turgut Özallı Yıllar Konulu Konferansa Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi konferans salonunda düzenlenen “Turgut Özallı Yıllar” konulu konferans programına katıldı.

Şehit Hamid Fendoğlu  (Hamido) Mezarı Başında Anıldı

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini ve 2 torunuyla birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido), şehadetinin 46. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Büyükşehir Belediyesi Iıı. Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 16 Nisan 2024 Salı günü Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Dağ'dan Özal Ve Hamido İçin Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle  bir  mesajı Yayımladı.

Başkan Er, Özal Köklü Değişimlere Öncülük Etmiştir

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Keskin’den Özal ve Hamido Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı vefatının 31. Yıldönümünde, Eski Malatya Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu'nu bombalı suikast sonucu katledilişinin 46. Yıldönümünde rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.