Başkan Gürkan Haberleri

Başkan Gürkan Haberleri

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Başkan Gürkan, Yol Medeniyettir

Başkan Gürkan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

'Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor'

Başkan Gürkan, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular. 

Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

      Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt merkez konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Gürkan vatandaşları ziyareti akabinde Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesini de ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.