Ayı Haberleri

Ayı Haberleri

Genel Başkan Maskar'dan Belediye Bşk. Yrd. Atay'a Ziyaret

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taşkın: Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Geçit, Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Bıraktı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Başkan Yalçın, Özal Ve Hamido İçin Ölüm Yıldönümünden Dolayı Mesaj Yayınladı

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.438 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Dağ'dan Özal Ve Hamido İçin Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle  bir  mesajı Yayımladı.

Başkan Er, Özal Köklü Değişimlere Öncülük Etmiştir

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Başkan Özcan’dan Özal Ve Hamido Anma Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Taşkın’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bayramın İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Akgün'den Ramazan Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yavuzkurt’un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt,  Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Bozdoğan-19 Operasyonlarında Tonlarca Patlayıcı Ve Mühimmat Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya yöenlik gerçekleştirilen Bozdoğan-19 operasyonlarında 4 ilde 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildiğini açıkladı.

Gezer, Malatya’yı 5 Yılda Bölgenin Cazibe Merkezi Yapacağız

Malatya Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu.

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Fendoğlu, Bu Sadece Bir Yerel Seçim Değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bu sadece bir yerel seçim değildir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferinin intikamını 31 Mart’ta fitne ve etik dışı hareketlerle almaya çalışıyorlar.