Aydın Baruş Haberleri

Aydın Baruş Haberleri

Vali Aydın BARUŞ Adına Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Vali Aydın BARUŞ Adına ‘’Basketbol Turnuvası’’ Düzenlendi.

Hakkari Valisi Akbıyık, Vali Baruş’u Makamında Ziyaret Etti

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Malatya Valisi Oldu

Yeni Valiler Kararnamesi İle Malatya Valisi Aydın Baruş Isparta Valiliğine Atanırken , Batman Valisi Hulusi Şahin Malatya Valiliğine Atandı.

Vali Baruş, Huzurevi, Çocuk Evleri ve Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzur evini, çocuk evlerini ve Şehit Ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Erman Ilıcak’tan Anlamlı İftar Programı

Vali Aydın Baruş, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın düzenlemiş olduğu Erman Ilıcak Fen Lisesi’nde eğitim gören öğrenci ve velilerine verilen iftar programına katıldı.

Vali Baruş, Koltuğunu Küçük Vali Baştürk’e Devretti

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Sude Baştürk’e teslim etti.

Malatya’da 8.Cumhurbaşkanı Özal’ı Anma Programı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın, vefatının 29. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen törene katıldı.

Vali Baruş’a Turizm Haftası Ziyareti

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası kutlamaları kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali Baruş, Zirai Don Nedeniyle Hasar Gören Kayısı Bahçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş beraberinde İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit ve Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt ile geçtiğimiz günlerde yaşanan don sebebiyle hasar gören kayısı bahçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Faaliyet Planı Toplantısı Düzenlendi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 faaliyet planı tanıtım toplantısı, Valilik 2 nolu toplantı salonunda  Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Baruş, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 177. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

2022 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2022 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Baruş, Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak depreminin ardından zarar gören okulları yeniden eğitim hayatına kazandırmak amacıyla yapımı devam eden okul inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Vali Baruş Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarımızla bir araya geldi.

Vali Baruş, Orman Haftasında Fidan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Orman Haftası münasebetiyle vatandaşlara fidan dağıttı.

Vali Baruş, Yakınca ve Hamidiye Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, başta asayiş olmak üzere sağlık ve eğitim yatırımlarını, sağlık merkezi ve okul durumlarını ve diğer sıkıntıları dinlemek üzere mahalle muhtarlarını ziyaret edip sıkıntıları yerinde gözlemleyerek incelemelerine devam ediyor.

Battalgazi’de Ulu Çınarları Mutlu Eden Buluşma

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel programda Malatya Huzur evinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir” dedi.

İnönü Üniversitesinde Nevruz Bayramı Kutlandı

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu ile İnönü Üniversitesinde gerçekleştirilen Nevruz Bayramı kutlama etkinliğine katıldı.

Vali Baruş, 18 Mart Şehitler Günü Anma Programına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Vali Baruş, Melekbaba Gençlik Merkezinde Gençlerle Buluştu

Vali Aydın Baruş, Melekbaba Gençlik Merkezinde gençlerle buluşarak burada yapılan eğitimleri, gençlerin sosyal ve sportif becerilerinin arttırılması için yapılan çalışmaları inceledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Gazilerimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Verildi

Vali Aydın Baruş tarafından iki gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi.

Doğu’nun İlk Model Fabrikası Malatya’da Kurulacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Doğu Anadolu Bölgesindeki ilk Model Fabrika Malatya’da hayata geçecek. Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) koordinasyonunda Vali Aydın Baruş’un Başkanlığında, Malatya Model Fabrika Kurulumu Projesi başvuru süreci istişare toplantısı düzenlendi.

Vali Baruş, Milli Pentatloncuların Antrenmanına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile birlikte Malatya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda, Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanan Milli Takım sporcularının çalışmalarını izleyerek Milli Sporculara başarılar diledi.

Vali Baruş, Adliye Binasındaki Yeşilay Standını İnceledi

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata’dan bilgiler aldı.

Vali Baruş, Zincir Ve Yerel Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş,  Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

Vali Baruş, MTTB’li Gençlerle Buluştu

Vali Aydın Baruş MTTB Malatya Başkanı Hamza Alaman’ın daveti üzerine MTTB Malatya İl Bürosunda gençlerle söyleşiye katıldı.

Vali Baruş, Yeşilyurt Tepeköy, Suluköy Ve Şahnahan Mahallerine Ziyaret

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Yeşilyurt İlçesi Yeşilyurt Tepeköy, Suluköy ve Şahnahan Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Vergi Haftasında Vergi Dairesi Başkanlığından Vali Baruş’a Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.