Ahmet Kızılay Haberleri

Ahmet Kızılay Haberleri

Başkan Canbay’dan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Bey'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Kariyerim Geleceğim Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Erdem  “Kariyerim Geleceğim” projesi kapsamında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KIZILAY söyleşi ve sunum yapmak üzere Muhammed İkbal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Başkan Gözükara’dan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi İl Başkanı Mustafa Gözükara, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur’u makamlarında ziyaret etti.

Rektörü Kızılay,  Yeşilyurt Belediyesinin Kültür Yatırımlarını İnceledi

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Yeşilyurt’un tarihi ve kültürel hazinelerini ön plana çıkarmak amacıyla hizmete sunulan Gedik Kültür Merkezi ile Tarihi Yeşilyurt Konaklarındaki müzeleri inceledi.

Üniversitemiz İle İşbirliği İçerisinde Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Milletvekili Fendoğlu’ndan Rektör Kızılay’a Ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Yılın İlk Ziyaretini İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay’a Yaptı.

Vali Baruş'tan Rektör Kızılay'a İade-İ Ziyaret

Valiler Kararnamesiyle Malatya Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Kızılay’dan Vali Baruş’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Fendoğlu'ndan, Rektör Kızılay'a Ziyaret

24 Haziran'da gerçekleştirilen Milletvekilliği ve Genel Seçimlerinde Malatya'da MHP'den milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Rektör Kızılay’dan Başkan Polat’a Ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bbp Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Teşkilatından Rektör Kızılay'a Ziyaret

BBP(Büyük Birlik Partisi) Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Battalgazi BBP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Obuzdoğu ve yönetimi, İ.Ü.Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kızılay, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Vali Mustafa Toprak, Hüseyin Doğan Dede Anma Törenine Katıldı

Malatya'nın Kırlangıç Mahallesinde evinin ve yanı başındaki türbesinin bulunduğu alanda, Hüseyin Doğan Dede anma töreni düzenlendi.

Vali Toprak, Geleceğin Bilim Adamlarının Sergisinin Açılışına Katıldı

Vali Toprak, davet için Rektör Prof. Dr. Kızılay teşekkür ederken yarışmacı öğrencilere de başarılar diledi.

Vali Toprak,  Bu Fuar Malatya’mız İçin Çok Önemlidir

Malatya'da genel ismi ile ifade edebileceğimiz bu tarım fuarı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarının bölgenin en büyük fuarlarından biri haline geldiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.

Vali Toprak, Malatya’da Tekstil Sektörü İstihdam Alanı Özelliğini Taşıyor

“DAP Bölgesi Girişimcilik ve Yenilikçilik İhtiyaç Analizi Projesi” kapsamında bölgede öne çıkan sektörlerin kümelenmesi amacıyla yapılan çalışmalar birbiri ardına yapılan toplantılarla devam ediyor.