Adayı Haberleri

Adayı Haberleri

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Reşat Erdoğan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen'e Tam Destek

Malatya'nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen'i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, '31 Mart'ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Gürsoy, Bunlar Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor

CHP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Ağbaba' Mülakata Giren Gençlere Dayın var mı? Diye Soruyorlar

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, 'Mülakata giren gençlere 'Dayın var mı?' diye soruyorlar.

Bilal Yıldırım,  Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor, Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta  kazanmasakta ekibimle birlikte  her  türlü  bu  memlekete  bu  millete hizmet etmeye  hazırız. Yeşilyurt'lunun  ve Malatya'lıların  menfaatleri bizim  için  her şeyin  üzerindedir.

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Genç Partisinden Veli Ağbaba’ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Gezer, Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’tan Sadıkoğlu’na Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na makamında ziyarette bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy Bisikletle Belediyeye Gidip Gelecem

Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aday Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.