Açıldı Haberleri

Açıldı Haberleri

Büyükşehir Kar Mesaisi Devam Ediyor

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.

Kale Ülkü Ocakları Büyük Bir Coşku ve Kalabalıkla Açıldı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından açılışı gerçekleştirilen Kale Ülkü Ocakları’nın açılışına büyük bir coşku, heyecan ve maneviyat hakim oldu.

İz Bırakan Kalemler Sergisi Açıldı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin hazırladığı “İz Bırakan Kalemler” sergisi Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, İl Kültür Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, GapGross Yönetim Kurulu başkanı Zeki Ormanlı ve  birçok gazeteci  katıldı.

Genç Drejanlılar Derneği Büyük Bir Coşku İle Açıldı

Genç Drejanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bürosu Yoğun Bir Katılım ve Coşku İle Açıldı.

SİYAMER Malatya’da Açıldı

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Münasebetiyle Stant Açıldı

Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Halime AKYÜZ, “Organ Bağışı İle İlgili Bazı Ön Yargılardan Kurtulmak, Organ Bekleyen Hastalarımızın Sağlıklarına Kavuşmaları Açısından Son Derece Önemlidir.”

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi Açıldı

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Münasebetiyle Stant Açıldı

Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Halime AKYÜZ, “Organ Bağışı İle İlgili Bazı Ön Yargılardan Kurtulmak, Organ Bekleyen Hastalarımızın Sağlıklarına Kavuşmaları Açısından Son Derece Önemlidir.”

Şehit Aileleri Vakfı Görkemli Törenle Açıldı

Nazilli Emniyet Mensubu Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Tarafından Düzenlenen Görkemli Bir Törenle Açıldı.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Baskıresim Sergisi Açıldı

Akademisyenlerden Arslantepe Buluşmalarına Övgü

Karma Sergi Ve Foto Akademi Sergisi Açıldı.

Sadıkoğlu’nun Seçim Ofisi Binlerce Kişinin Katılımıyla Açıldı

 “Bir Kesimin Değil, Her Kesimin Temsilcisi Olmaya Devam Edeceğiz”

Kültürel ve Tarihi Değerlerimiz Yurt Dışında Tanıtılmaya Devam Ediliyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında üçüncü fotoğraf sergisi Sırbistan-Paracin’de açıldı.

MAFSAD Ve Sille Sanat Sarayı Beyşehir’de Sergi Açtı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi kapsamında Konya Beyşehir’de fotoğraf sergisi açıldı.

Battalgazi'de Yaz Spor Kursları Açıldı

Battalgazili Gençler Yaz Tatilini Doyasıya Yaşayacak.

Battalgazi’deki Muhtar Evi Hizmete Girdi

Vatandaş ile köprü kurma görevini üstlenen muhtarların hizmet kalitelerini arttırmaları için Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığıyla Sarıcıoğlu Mahallesine kazandırılan ‘Muhtar Evi’  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Battalgazi’deki İlk Atık Getirme Merkezi Hizmete Açıldı

Çevre kirliliğini önlemek, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak ve atıkların toplanarak geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan “Atık Getirme Merkezi” düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Akmercan Ortaokulu Törenle Açıldı

Vali Hulusi Şahin açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Akçadağ İlçemizde İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret ederek İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün ve İlçe Belediye Başkanı Ali Kazgan’dan ilçede yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi aldı.