Abb Haberleri

Abb Haberleri

Vali Hulusi Şahin Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfını Ziyaret Etti.

Programa; Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Dedesi Ali Ekber Karaduman, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Güder’den Zeynel Abidin Türbesi Vakfına Muharrem Ayı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muharrem ayı dolayısıyla Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman’ı ziyaret etti.

Başkan Onur Güneş, Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , Tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim . Sağlık , Huzur ve Esenlikle nice bayramlara inşallah. Bayramınız mübarek olsun.

Battalgazili Gençler Sordu, Yazar Uzun Cevapladı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘çay muhabbeti’ programında gençlerle bir araya gelen ünlü araştırmacı-yazar Abdurrahman Uzun, gençlerin sorularını cevaplayarak onlara önemli tavsiyelerde bulundu

Başkan Güder, Sahurda Öğrenci Evine Misafir Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif'in bereketi var” dedi.

Sadet Partisinde Divan Toplantısı Yapıldı

"Muhterem arkadaşlar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri takip eden kıymetli vatandaşlarımız; Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. İnsanımızın gerçek gündemini konuşacağımız bu toplantının, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni Yılın Ülkemiz, Milletimiz Ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.

Çınar, Rabbim Birliğimizi, Beraberliğimizi Ve Kardeşliğimizi Daim Eylesin

Başkan Çınar, Çayırköy Mahallesi Ve Sazlılar Derneğinin Lokma Etkinliklerine Katıldı.

Arslantepe’den Yenikapı’ya Malatya Tanıtım Günleri İstanbul’da Başladı

İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Destan Şehrimizden Payitahtlık Yapmış İstanbul’a Muhabbetlerimizi Sunuyoruz.

Başkan Çınar: Rabbim Böyle Felaketlerden Bizleri Korusun

Başkan Çınar, Marmaris’teki Orman Yangınları Söndürme Çalışmalarına Katılan Personelleri Ziyaret Etti.

Başkan Güder’den Kurban Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Güder, “Yüce Allah, yüreğimizden sadakati, teslimiyeti ve muhabbeti eksik etmesin!” dedi.

Başkan Zeki Dağ’dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği (ABBD) Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Gelincik Tepesi’nde 678 Konut Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.Etap 678 konutun anahtar teslim töreni sona erdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kura ile evlerine kavuşan vatandaşlarımıza Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.

Başkan Güder’den Kadir Gecesi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu Kadir gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Pir Sultan Abdal Derneği’nden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Hekimhan Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Celal Abbas Alıcı ve yönetim kurulu üyeleri, içinde Cem Evi’nin de bulunduğu kültür projesi çalışmasıyla ilgili Başkan Gürkan’a ziyarette bulundu.

Başkan Kaya, İstiklal Marş’ımızın Kabulünün 100. Yılı Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya yaptığı açıklamada; İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yıl dönümde Marşımız vatanımıza ve Milletimize bir kez daha hayırlı olsun. Rabbim bir daha Milletimize İstiklal yazdırmasın...

Başkan Dağ'dan ABYB'ye Ziyaret

Anadolu Basın Birliği(ABB), Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetiminden Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çınar, Rabbim Kahraman Ordumuzu Muvaffak Ve Muzaffer Eylesin

Başkan Çınar’dan 7. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu’na ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti...

Başkan Dağ’dan AK Parti Malatya Vekillerine Sert Tepki

ABBD Başkanı Zeki Dağ, Başta Öznur Çalık olmak üzere tüm Malatya AK Parti Malatya Milletvekillerine Malatya'da Basın , Yayın ve Medya kuruluşlarının çatısı konumunda bulunan Cemiyet ve Dernekler arasında yaptıkları ayrımcılık yüzünden tepki gösterdi.

Başkan Çınar, Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerif Önünde Kayısı İkram Etti

“Bu Mukaddes Anı Bize Yaşatan Rabbime Hamd Olsun”

Milletvekili Çalık, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, Rabbimizin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediği Kadir Gecesine bir kez daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Komando Recep Malatya Türk Ocağında

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftakisohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Malatya Türk Ocağı’nda Konferans Serileri Devam Ediyor

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Porgram öncesinde adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasülye ikramımız oldu.

Türk Dünyasının Kanayan Yarası: Doğu Türkistan

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Başkan Dağ Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Başkan Güder, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Türk Ocağı'nın Bu Haftaki Konusu "Siber Savaş ve Türkiye"

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Türk Ocağı’nda Haftalık Sohbet Programları Devam Ediyor

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Program öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kuru fasülye ikramımız oldu.