Dost meclisi konuğu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Okyay

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin bu haftaki Dost meclisi konuğu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Okyay, oldu

       Battalgazi Muhtarlar Derneği 6 Şubat Depremlerinden önce başlattıkları haftalık yönetim kurulu toplantılarına Malatya’nın önemli bürokrat ve yöneticilerini alır, Mahalle Muhtarlarıyla buluşturarak Muhtarların Mahalledeki sorunlarını istişare ederlerdi.


        Depremler sonrası tekrar Muhtarlar ve yöneticiler buluşmalarına kaldıkları yerden başlayan Battalgazi Muhtarlar Derneğinin bu haftaki onur konuğu Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay oldu.

        Yeşilçam caddesindeki Battalgazi Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Konuk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


         Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç” Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Latif Okyay Dost Meclisimizde Misafirimiz oldu. Gayet güzel bilgiler verdi istişarede bulunduk.

         Muhtarlarım adına Sayın Okyay’a teşekkür ederim. Güzel Adamlar güzel işler yapar. Genel Sekreterimiz Malatya’mızın yetiştirdiği önemli bürokratlarımızdan. Kendisi Malatya aşığı her hizmette imzası olan birisi.

        İyi bir dinleyici problemleri analiz edip yerinde zamanında çözüme gayretinde olan bir kardeşimiz kendisine bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz güzel bir tercihti Malatya kazandı diye düşünüyoruz muhtarlarım adına kendisine tekrar teşekkür ediyorum.”

         Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay ise Battalgazi Muhtarlar Derneği yönetim kuruluna teşekkür ederek Deprem sonrası yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında önemli bilgileri paylaştı. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN