Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'dan İlimize Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İlimizi ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Vali Yardımcıları ve il protokol üyeleri tarafından Valilik makamında karşılanan Bakan Işıkhan, Valilik şeref defterini imzalayarak, Vali Ersin Yazıcı ile  İlimizin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ardından ilgili kurum amirlerinin katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 1. Toplantısını gerçekleştirdi.
Daha sonra Bakan Işıkhan, Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet, Malatya Kongre Kültür Merkezinde STK temsilcileriyle bir araya geldi. Akabinde, İlimizde faaliyet gösteren Fetih Tekstil fabrikası Genel Müdürü İhsan Kısacık’tan ve Doğanşehir İlçemizde faaliyet gösteren İnovatif Tekstil fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ürkmez'den fabrikaların genel yapısı ve üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı.   
Ziyaret kapsamında Bakan Işıkhan; Vali Yazıcı ve il protokol üyeleri eşliğinde, Doğanşehir İlçemizdeki esnaflara ziyarette bulunup, iş ve çalışma düzenleri hakkında sorun ve talepleri dinledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Doğanşehir ilçemize ziyaretinin ardından İlimizden ayrıldı.
Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet, Doğanşehir kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Mehmet Kılıç'tan İlçenin genel durumu ile ilgili bilgiler alarak ilçe ziyaretini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN