Çalık'tan Özel Bakımevinde Kalanlara Ziyaret

Çalık, 'Hükümdar devlet yok, hizmetkar devlet anlayışı var'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye’nin sosyal devlet anlayışı ile AK Parti hükümetleri döneminde tanıştığını belirterek, “Hükümdar devlet yok, hizmetkar devlet anlayışı var” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK parti İl Başkanı hakan  Kahtalı ile birlikte Özel Evin Bakımevi’ni ziyaret ederek, burada kalanların yaşam ve sosyal desteklere yönelik almış olduğu hizmetleri  kontrol etti.

Çalık, bakımevinde kalan yaşlı ve özel destek hizmetlerine ihtiyaç duyan vatandaşlarla tek tek görüşerek, almış oldukları hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Burada kalanlarla sohbet eden ve durumları hakkında bilgi alan Çalık, zaman zaman duygusal anlarda yaşadı.

Çalık; “Sosyal hizmet varsa, devlet vardır. Türkiye, sosyal devlet anlayışı ile AK Parti hükümetleri döneminde tanıştı. Bugün darda kalan, muhtaç olan, himayeye ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza her türlü sosyal devletin gereksinimleri sunuluyor ve sunulmaya devam edecektir. Hükümdar devlet anlayışı yoktur ve hizmetkar devlet anlayışı ile hareket edilmektedir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN